ПО СВІТУ ПРОКОТИВСЯ ГЛОБАЛЬНИЙ ФЛЕШМОБ – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ БЕЗ ШТАНІВ!

Пасажири без штанів знову заполонили метро по всьому світу. 7 cічня щорічний глобальний флешмоб пройшов у десятках великих міст ось уже 16-й раз поспіль.

Жартівники в нижній білизні каталися на метро в Празі, Лондоні, Берліні та Мюнхені, викликаючи мимовільне здивування у інших пасажирів, одягнених по погоді. В цілому, люди зняли свої штани, шорти і спідниці, щоб взяти участь в акції, в 60 містах 25 країн. 

Учасники флешмобу під пильним наглядом нью-йоркських поліцейських. 

На багатьох фото і відео з флешмобу з різних міст видно, що учасники сприйняли акцію як свято – багато хто з них фотографувався, співав і танцював. 

Десятки тисяч радісних ексгібіціоністів роздяглися до нижньої білизни, щоб взяти участь в щорічній акції і зробити незабутнє селфі. На фото: Нью-Йорк. 

Дівчата на станції метро в центрі Берліна. 

Дівчата на станції метро в центрі Берліна. 

Ця мешканка Нью-Йорка демонструє універсальність флешмобу для будь-якого віку. 

Вперше подібний флешмоб пройшов у 2002 року за ініціативою арт-групи з Нью-Йорка Improv Everywhere. І ось вже багато років акція об’єднує тисячі людей в різних містах світу. 

Акція пройшла в багатьох великих містах світу: Парижі, Мюнхені, Торонто, Нью-Йорку, Празі (на фото), Єрусалимі та багатьох інших.

zik.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист