ПИШАЄМОСЬ : НАСТЯ КАМЕНСЬКИХ ПРЕДСТАВИЛА УКРАЇНОМОВНИЙ ХІТ "ТРИМАЙ" НА ВСЕСВІТНЬО ВІДОМОМУ РАДІО!!

Фото: instagram

Настя Каменських представила свій українськомовний хіт "Тримай" на всесвітньо відомому італійському радіо RAI Radio.

Настя - справжня дівчина-космополіт. Вона народилася в Києві, росла в Неаполі і добре володіє італійською мовою, що продемонструвала в своєму Instagram.

“Мене переповнюють особливі емоції! Я просто зі свого офісу даю інтерв'ю для радіостанції, яку я слухала все своє дитинство. Я розповідаю про щасливий час в Італії, розповідаю про рідну Україну! Це неймовірна гордість, що я представляю українськомовну пісню провідної європейської радіостанції і її тепер знають у всьому світі!" - сказала Каменських.

Подивитися можна ось тут!

За словами Насті, вона не здивована, чому саме цей трек привернув увагу італійців. Пісня присвячена коханню і пристрасним почуттям. Вона відображає в собі настрій, що дуже характерно і для Насті, і для українців, і для італійців. І, звичайно ж, українська за правом вважається однією з найкрасивіших і мелодійних мов. 

Фото: instagram

Про те, як відбувався цей знаковий момент, можна почути за посиланням на підкаст на сайті Rai Radio (17 вересня, з 43 хвилини).

Нагадаємо, що українські слухачі вперше почули пісню "Тримай" навесні 2018 року на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою". Композицію Настя Каменських написала ще перебуваючи в дуеті "Потап і Настя", а Олексій Потапенко виступив співавтором і створив до неї частину з репом, яку Настя надалі виконала сольно. 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист