"ПІРАМІДА" НА ДЖЕМ ФМ

20 грудня, гурт Друга Ріка презентував альбом "Піраміда".

"Платівка також доступна на Apple Music та Google Play", - повідомляє Лірум. «Незважаючи на те, що тема втрати і страху не на останньому місці, альбом, на мою думку, звучить як антиутопія. Він переповнений любов’ю, сексом та життям — як воно є, – коментує Валерій Харчишин, лідер гурту Друга Ріка. – Ми таки збудували свою Піраміду, до якої йшли все своє життя. І ми вдячні Богу за всі Його уроки, що дарував нам дорогою до цієї вершини. Цей альбом, ця Піраміда — є те, ким ми хотіли бути все своє життя».

Робота над альбомом тривала більше року. В Піраміду увійшло три презентованих раніше сингли "Монстр", "Ангел" та "Ти є я". У двох треках ("Секрет" і "Доки я не пішов") звучать духові: валторна, труба і тромбон. Саундпродюсер платівки – Віталій Телезін. Вперше нову платівку гурт зіграє 31 грудня у Лондоні. Точні дати всеукраїнського туру на підтримку альбому поки невідомі, але гурт планує, що він розпочнеться наприкінці лютого у Львові.

А тим часом 29 грудня на Джем ФМ відбудеться ексклюзивна прем'єра альбому. Протягом цілого дня, слухайте "Піраміду" з коментарями Валерія Харчишина, фронтмена гурту "Друга Ріка".

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист