ПІД КИЄВОМ ВІДБУДЕТЬСЯ БЛАГОДІЙНИЙ ФУТБОЛЬНИЙ МАТЧ ЗА УЧАСТІ УЧАСНИКІВ АТО

 

25 серпня 2017 року о 17.00 в пригороді Києва, на Центральному стадіоні міста Вишневе по вул. Європейській, 25 відбудеться Благодійний матч між збірною Федерації футболу учасників АТО та ФК «Гостинний Двір», присвячений Дню Незалежності України. Всі зібрані кошти підуть на лікування поранених учасників АТО.

В збірній Федерації Футболу учасників АТО гратимуть кращі гравці дивізіону Північ і Київ. Почесними гостями заходу будуть представники керівництва сектору безпеки і оборони України.

Запрошуємо усіх бажаючих вболівати та висвітлити наш захід. Вхід вільний!

Для представників ЗМІ акредитація непотрібна.

За більш детальною інформацією щодо роботи ЗМІ звертатися за телефоном (093) 300-75-75 - РУСЛАН.

 

Довідково:

Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО – це в першу чергу програма психологічної та фізкультурно-спортивної реабілітації учасників бойових дій на Донбасі.

Починаючи з 2015 року в Україні була створена єдина Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО, яка об’єднала вже більше 1500 учасників АТО по всій території України. Вже третій рік поспіль щотижня з 02 квітня по 14 жовтня у 38 містах України відбуваються матчі за участі 56 команд сектору безпеки і оборони, а також ветеранів АТО. Це наймасштабніші та найтриваліші спортивні змагання серед учасників бойових дій в Україні.

Федерація Футболу учасників АТО є організатором цих змагань вже третій сезон поспіль і складається із шести дивізіонів (Захід, Схід, Північ, Південь, Центр і Київ). www.football.ukrazom.org

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист