ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ФІНАЛІВ ЛЧ У КИЄВІ НА ВБОЛІВАЛЬНИКІВ ЧЕКАЄ БАГАТО ЦІКАВИХ РОЗВАГ

Перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко закликає українських уболівальників долучитися до різноманітних активностей, які триватимуть під час проведення фіналів Ліги чемпіонів у Києві:

— Фінал Ліги чемпіонів — це не один футбольний матч, це сукупність активностей, які проходять у місті протягом цього періоду. Хочу запросити всіх киян та гостей столиці 24—27 травня завітати на Хрещатик на «Фестиваль чемпіонів» — щорічну подію, яка проходить в місті, що приймає фінал Ліги чемпіонів УЄФА. Цього року «Фестиваль чемпіонів» у центрі Києва, на Хрещатику, дасть можливість відчути справжній дух Ліги чемпіонів в одному з найкращих спортивних міст світу й обіцяє ще більше розваг, музики та футбольних заходів від УЄФА та партнерів, ніж будь-коли раніше.

— Що очікує на тих, хто завітає в цей період на фестиваль?

— Загалом уже опубліковано програму, вона буде різноманітною протягом кожного дня. На церемонію відкриття, яка розпочнеться 24 травня о 10.40, прибудуть трофеї змагань. Сфотографуватися з Кубком Ліги чемпіонів УЄФА серед чоловіків можна буде до 26 травня включно, а от із Кубком чемпіонів серед жінок — лише в день відкриття, адже вже ввечері 24 травня він стане законним трофеєм команди-переможця. Працюватиме галерея чемпіонів УЄФА, де можна буде побачити найяскравіші моменти з попередніх фіналів чоловічих і жіночих змагань, буде організовано зустрічі  з легендами Ліги чемпіонів. Також протягом цього періоду працюватимуть діджеї, проходитимуть різноманітні розваги тощо. Також цього дня на стадіоні ім. В. Баннікова відбудеться «Фестиваль чемпіонів» серед дітей.

— Однією з родзинок завжди є матч зірок. Уже відомо, хто візьме участь у ньому цього разу?

— Так, звичайно, у кожному місті цей матч супроводжується великим інтересом із боку населення. Цього року все обіцяє стати ще більш захопливим і видовищним, адже в Києві змагатимуться чотири команди, а не дві, як раніше, і на поле вийде ще більше зірок футболу. Гравці виступатимуть в одній із чотирьох команд: на підтримку футбольних клубів «Реал» і «Ліверпуль», в команді зірок Ліги чемпіонів або команді Андрія Шевченка. На полі, встановленому безпосередньо на «Фестивалі чемпіонів», команди з п'яти гравців проведуть короткі 30-хвилинні матчі, а переможці двох півфіналів зустрінуться у фіналі. До Києва приїдуть зірки Ліги чемпіонів попередніх років Давор Шукер, Предраг Міятовіч, Стів Макманаман, Роббі Фаулер, Кларенс Зеєдорф, Деку, Хенрік Ларссон та багато інших. В українській команді гратимуть амбасадори фіналів Ліги чемпіонів УЄФА-2018 серед чоловіків і жінок — Андрій Шевченко та Ія Андрущак. Команда виступатиме під тренерським наглядом світових зірок боксу Володимира та Віталія Кличків.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист