«PIANOБОЙ» СТАЄ ТИХІШИМ

У 2017 році група Pianoбой представить нову акустичну програму із якою вирушить у гастрольне турне.

«Я виходжу на стадію, коли є багато пісень, тому треба визначитися, чи вони складаються в альбом, чи їх треба випускати окремими синґлами. Після туру на підтримку альбому «Take Off» під час якого у нас було багато концертів «угариних», на яких можна було пострибати, поливати людей водичною, і використати піротехніку, тепер планую зробити тихішу програму. Це не означає,  що у нас буде так само, як у старперів «Scorpions з оркестром», це буде все ж таки новий матеріал. З огляду на те, якими виходять пісні, то я бачу, що їм дуже піде арфістка, а може й дві, віолончель, пара скрипалів, флейта і мабуть кілька електронних інструментів. Ну, і звичайно основний склад групи «Pianoбой» нікуди не дінеться, будемо розширюватися. І до літніх фестивалів будемо готувати кілька прем`єр», - розповів фронтмен гроупи «Pianoбой» Дмитро Шуров в ефірі чарту #Селекція на «Джем ФМ».  

7 лютого група «Pianoбой» оприлюднила кліп на пісню «Лучшее, что есть», що видана на альбомі «Take Off».

Ідею на відео для пісні «Лучшее, что есть» запропонував київський концептуальний куратор Гео Лєрос, відомий своїми міжнародними проектами «Art United Us». Щоб максимально точно передати музичну атмосферу пісні, йому закортіло зняти пустельні, сумні та могутні пейзажі Ісландії. Гео став режисером та оператором кліпу. Дмитра Шурова з його улюбленим піаніно «Україна» знімали у серпні 2016 року на Київському морі.

«Це історія про кожного з нас. Про наш внутрішній діалог із собою, який у кінці кінців міняє реальність. Безлюдність оточуючого простору уособлює пошук внутрішніх орієнтирів та душевного фундаменту. Діма Шуров на воді зі своїм піаніно – символ самодостатності для мене. Символ людини, яка себе в жітті знайшла. Ми всі шукаємо гармонію в інших, але справжнє щастя знаходить той, хто знайшов гармонію із собою», - каже Гео Лєрос.

3 лютого синґл «Шампанські очі» групи «Pianoбой» займав 13 місце в українському чарті #Селекція.

Результати чарту формуються на основі опитування експертів та онлайн-голосування слухачів 50/50. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист