PIANOБОЙ ПОКАЗАВ УКРАЇНУ СВОЄЇ МРІЇ!

ПРЕМЄРА ВІДЕО: Pianoбой «Полуничне Небо»

Дмитро Шуров, співак та суддя “Х-фактора”:

Коли я сказав, що слоганом кліпу «Полуничне Небо» можна взяти слова Т.Г.Шевченка  «І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь», мене затролила вся команда. А вийшло, я влучив в десятку. Україна  дивовижна, мультикультурна країна, яка знаходиться між сходом та західом. В кліпі на "Полуничне Небо" ми хотіли показати емоційно, культурно та естетично різну, але таку ідеальну та прекрасну в нашій уяві Україну, де є місце всім - художникам й бізнесменам, гарним й не дуже людям будь-якого віку та віросповідання. Адже тільки країна, де гідно та впевнено відчувають себе люди всіх мастей, може вважати себе цивілізованою та успішною. Країна, в якій космополітизм не заважає патріотизму й навпаки, а нове твориться, спираючись на досвід кращих, а не на заперечування й руйнування. В кліпі "Полуничне Небо", як і власне у пісні, є нотки української, а також східної та західної культур, є фарби зі всього світу, та поєднання енергії різних, але прекрасних людей, що прожили один день в мирі та гармонії одне з одним. Все це те, що Україна зможе в неосяжній мірі дати світу, як тільки по-справжньому відкриє в собі.

«Полуничного Неба»

1. Пісня «Полуничне Небо» була написана в країнах трьох континентів: в повітрі над Північною Америкою (в перельоті Лос-Анжелес - Париж), в Азії (Шрі Ланка) та в Європі (Україна).

*3 у східній нумерології означає, що ви знаходитесь на вірному шляху.

2. Темп пісні – 88. Саме ця цифра, яка складена з двох перевернених символів нескінченності, виявилась ідеальним темпом для запису трека.

3. Реліз пісні відбувся 10.10.17 о 10.00. А кліп війшов 17.10.17 також о 10.00. Так, моменти оприлюднення пісні та відео включають в себе тільки 3 цифри (дивись пункт перший): 1, 0 и 7.

*з точки зору нумерології сімка – одне з найщасливіших чисел, символізує інтуіцію, накопичені віками знання, а також є знаком удачі. Десятка символиізує оптимізм, незалежність і впевненість у завтрашньому дні. Нуль означає вічність – в ньому зашифрований початок шляху та його кінець, що робить його символом нескінченності.

Тривалий час пісня мала назву «Дзен». Під цією назвою її узнали слухачі всіх фестивалей літа 2017: так вона писалась у трек-листах. В передчутті виходу кліпа фанати дарували Дмитру книжки «Притчи буддизма» та браслети з написом «Дзен». Проте, щоб всіх заплутати, автор вирішив лишити за піснею її першу назву «Полуничне Небо». Це й алюзія на бітловську пісню, й первинне джерело натхнення, й найближчий по змісту символ.

Дія відбувається в сільскому будинку Іллі Чичкана та Маші Шубіної. Це справжній арт-об’єкт, в якому митці зміксували українську, західноєвропейську та східну стилистики.

- В цьому відео є все, що я люблю: мирне небо, український будинок з індійськими ковдрами, веселі діти-бешкетники, доросли з їх проблемами та їх моментами щастя, коханці, що сваряться, але миряться, художники та їх картини, музиканти та їх сцена, найліпша природа моєї країни, смачний літній стіл, вино й навіть барабанщик-буддист! Що мені ще треба від життя? Щоб вся ця дивовижно ідеалістична картинка стала реальністю для всіх моїх співвітчизників, - розповів Дмитро Шуров. – В відео зашифровано багато символів, але,  клянусь, це сталось не спеціально. Починается воно з ловця снівіндіанського амулета, що захащиє свого володаря віт злих духів. Висить цей амулет в старенькому, але відремонтованому хіпанському фольксвагені, яким керують люблячі люди. Для мене цей фольксваген - це Україна, а люблячі люди за його кермомце ми з вамиДалі тлумачте цей містичний кліп самі J

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист