ОТ БЕШКЕТНИК: 12-РІЧНИЙ ХЛОПЧИК ВИКРАВ МАМИНУ КРЕДИТКУ І ЧОТИРИ ДНІ ШИКУВАВ НА БАЛІ

В Австралії 12-річний школяр викрав кредитну картку у матері і полетів на Балі, де чотири дні відпочив "на вищому рівні".

Хлопець придбав дешевий переліт в авіакомпанії, яка дозволила йому подорожувати без батьків і документа про їх дозвіл.

Переліт він запланував на будній день, коли мав бути в школі. Попередньо хлопець обдурив свою бабусю, щоб та віддала йому документи.

В аеропорту хлопчик скористався послугами самообслуговування на реєстрації і спочатку перелетів із Сіднея в Перт, а далі – в Денпасар, що на Балі. Втікач каже, що був шокований тим, що в міжнародному аеропорту Перта ніхто не поцікавився, чому він подорожує один.

"Вони тільки запитали мій учнівський квиток і паспорт, щоб упевнитися, що мені вже виповнилося 12 років і я не в початковій школі", – розповів хлопчик журналістам.

Батьки дізналися про зникнення дитини, коли зі школи повідомили, що той не з'явився на заняттях. Мандрівник проводив час у 4-зірковому готелі "All seasons" і ні в чому собі не відмовляв.

"Словами не описати, що я відчула, коли дізналася, як мій син далеко перебуває", – каже мати.

Також жінка повідомила, що до такого вчинку хлопець, який "не любить чути відмов", вдався після конфлікту з батьками. Втікачеві його подорож дуже сподобалося, каже, що "мріяв про пригоди". Як тільки його місцезнаходження вирахували, школяра відразу відправили додому в Сідней.

nnovosti.info 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист