ОЛЯ ПОЛЯКОВА ЗНЯЛАСЯ В ПЕРШІЙ УКРАЇНСЬКІЙ СЕКС-КОМЕДІЇ!

Співачка і телеведуча зіграла одну з головних ролей у фільмі.

До Нового року ще далеко, але ми вже не можемо порахувати всі ті цікаві фільми, які варто подивитися в 2018 році. Одним з таких фільмів стала українська новинка - кінокомедія «свінгерів», яка вийде на екрани 1 січня.

Одну з головних ролей у фільмі зіграла Оля Полякова. Вона з'явиться на екранах в образі світської левиці Ілони, яка мріє стати дизайнером піжам. Вона завжди одягається від кутюр, а головним своїм завданням вважає одружити на собі багатія зі столиці Ігоря, з яким у неї стосунки.

Я сыграла ну почти себя. Гламурная блондинка, которая в начале карьеры тоже тратила денюжки своего мужа.

Зйомки у фільмі для Олі виявилися непростим випробуванням, оскільки в сценарії з її участю були прописані не тільки комічні діалоги, а й відверті сцени з партнером.

Кроме своего мужа, я ни с кем не целовалась тринадцать лет! И могу сказать, что именно страстный поцелуй в кадре был для меня самым нервным моментом. Вместо того, чтобы им насладиться (я не знаю, можно ли этим наслаждаться на съемках?!), я думала: «Боже, меня убьет мой муж и не пустит домой!». Но я так давно хотела стать актрисой, что подошла к этим съемкам очень ответственно и со всем справилась.

Разом з Олею Поляковою в комедії знялися багато зірок: Дар'я Астаф'єва, Олексій Вертинський, В'ячеслав Довженко і Михайло Кукуюк. Сам фільм з'явиться на екранах 1 січня 2018 року. 

sunny7.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист