ОЛЕКСАНДР ШОВКОВСЬКИЙ ЗУСТРІВСЯ З ВБОЛІВАЛЬНИКАМИ У РАМКАХ ПРОЕКТУ «ЗІРКОВИЙ ГІСТЬ»

Фото прес-служби УАФ

Вчора, 11 серпня, в київському ТРЦ «Lavina Mall» пройшла зустріч уболівальників з легендою українського футболу Олександром Шовковським.

Захід відбувся в рамках проекту «Зірковий Гість» організатором якого є Українська асоціація футболу, а радіопартнер заходу - Авторадіо.

Перед початком й наприкінці зустрічі Олександр Шовковський провів автограф-сесію та надав змогу прихильникам зробити з ним фото.

Після цього, відповідаючи на запитання вболівальників, Олександр поділився тим, що у дитинстві займався одночасно баскетболом та футболом, однак за покликом серця вирішив стати футболістом.

Також, Шовковський розповів, що найсуворішим тренером в його житті став легендарний Валерій Васильович Лобановський, а зачіска, яку він не змінює протягом 15 років йому досі подобається.

Потім асистент головного тренера збірної України вручив вболівальнику, який поставив йому найцікавіше запитання, м'яч від спонсора заходу, компанії «Інтерспорт», зі своїм автографом.

Надалі гостей заходу чекали змагання з текболу.

Це досить незвичайна, але цікава гра, що проходить на столі для пінг-понгу з похилими краями, який надав офіційний партнер національної збірної команди України з футболу — TM Parimatch.

У міні-турнірі взяли участь чотири команди уболівальників, на яких також чекали призи від «Інтерспорт» та TM Parimatch.

Нагадаємо, що «Зірковий гість» — захід, у рамках якого вболівальники мають ексклюзивну можливість стати ближчими до улюблених футболістів.

Під час зустрічей усі гості Lavina Mall можуть чудово провести час у спортивній атмосфері з футбольними зірками!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист