ОЛЕГ ВИННИК ВІДПОВІВ НА НАЙПОПУЛЯРНІШІ ПИТАННЯ ПРО СЕБЕ З ПОШУКАЧА GOOGLE

Двічі співак року - володар премій «M1 Music Awards 2018» і «Золота жар-птиця 2018» Олег Винник очолює рейтинг українських артистів, інформацію про яких користувачі Googlе запитують найчастіше. Керуючись правилом «довіряй, але перевіряй» журнал «Телескоп», героєм обкладинки якого виконавець став на цьому тижні, попросив музиканта особисто відповісти на найпопулярніші питання про себе з пошуковика. Як виявилося, найчастіше люди цікавляться: звідки взявся Олег Винник, скільки йому насправді років, яких жінок любить, як тренується і якої дієти дотримується.

Крім того, серед поширених запитів - «таємниця імені» співака.
«Ніякого секрету немає - так батьки назвали. Єдиний псевдонім у мене був в Німеччині - OLEGG.

Коли я отримував закордонний паспорт, в кінці імені стояла англійська літера H. І німці ніяк не могли вимовити правильно: виходило або Оле, або Олех. Але це ж зовсім не те. А ось ім'я Oleg з буквою G в кінці більш менш знають в Європі. Хоча на телебаченні, траплялося, мене все одно неправильно озвучували. І один знайомий мені сказав: «Ну що у тебе з ім'ям? Постав другу G в кінці, щоб було чітко і ясно, що ти Olegg ». Так і з'явився цей псевдонім », - розповів артист.

Напередодні Нового року не менший інтерес у користувачів викликає питання, як Олег Винник відзначить свято.
«Мені дуже подобається запах хвої і мандаринів, з цими ароматами у мене асоціюється Новий рік. Не розумію, як можна ставити пластмасову ялинку, яка цілий рік припадає пилом десь на горищі. Все повинно бути по справжньому. Подарунки сам купувати не можу. Придумую, що купити, і відправляю «гінця». Мені навіть в звичайний магазин за продуктами сходити нереально. Зворотний бік популярності: то, що кілька років тому міг легко собі дозволити, зараз вже не виходить. Взагалі люблю, коли під ялинкою багато подарунків. Але в цьому році ялинки не буде, тому що в новорічну ніч доведеться працювати. Тільки якщо в автобусі ялинку з собою возити вирішимо », - зазначає виконавець.

Свіжий номер тижневика «Телескоп» вже у продажу!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист