ОЛЕГ ВИННИК СТАНЕ ХЕДЛАЙНЕРОМ ATLAS WEEKEND 2018

Незважаючи на те, що список учасників IV щорічного музичного фестивалю Atlas Weekend був оприлюднений задовго до заходу, ім'я хедлайнера першого дня опен-ейру організатори назвали лише сьогодні.

3 липня, в день української музики, на території ВДНГ виступить співак року за версією премії «Золота жар-птиця» Олег Винник. Артист представить ексклюзивну програму, що складається переважно з рок-балад і найпопулярніших хітів, які сьогодні можна назвати «народними».
Відзначимо, що Atlas Weekend, який традиційно проходить в Києві з 2015 року, увійшов до списку кращих музичних фестивалів світу згідно британського виданню Gigwise. Український музичний фест виявився в ТОПі поруч з такими масовими заходами, як Sziget (Угорщина), джазовий фестиваль у Монтре (Швейцарія) і Burning Man (США).

Олег Винник - перший сольний поп-виконавець в Україні, який замахнувся на стадіони і довів, що йому під силу наймасштабніші майданчики країни. У кожному місті співака зустрічають переповнені зали, а квитки на концерти розкуповуються за місяці до заявлених дат.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист