ОЛЕГ ВІННИК РОЗПОВІВ, ЩО ЙОМУ ПРОРОКУВАЛИ В ЮНОСТІ

Феномен української сцени прикрасив обкладинку наймістичнішого спецвипуску «Отдохни»!

Найбільш затребуваний артист України, суддя вокального шоу «Х-Фактор» Олег Винник не вважає себе забобонною людиною, по-філософськи ставиться до містики, гороскопів і прогнозів. Однак, співак вірить в долю. Про це він розповів в інтерв'ю для спеціального випуску відомого глянцю.
 

«Про будь-яку подію в житті можна сказати, що це доля. У долю я вірю, адже доля - це те, що прописано Всевишнім. З іншого боку, кожна людина сама будує свою долю, приймає певні рішення і робить певні дії. Моя філософія така: якщо ти сам створюєш добро, то все у тебе в житті буде благополучно. А якщо людина зациклена на чрмучь негативному, то його переслідують невдачі», - поділився думками Винник.

За словами виконавця, головним оберегом для нього є натільний хрестик. Крім того, Олег вже 11 років носить на пальці іменне кільце.

«Я отримав приз на музичному фестивалі в Німеччині - і мені подарували іменне кільце з гравіюванням. Я його втрачав, потім мені його повертали ... Не можу сказати, що це талісман, але удачу воно мені приносить. Я ношу його із задоволенням, адже воно символізує любов і визнання глядачів », - розповів музикант.

Разом з тим, в ексклюзивному інтерв'ю виданню Олег Вінник зазначив, що йому неодноразово намагалися передбачити майбутнє.

«У дитинстві і в студентські роки мені пророкували, що я підкорю великі вершини ... Підходили до мене циганки, ворожки всякі ... Але я не ведуся на таке. Не знаю, чи висока вершина, на якій я зараз, але можна сказати, що прогнози справдилися», - повідав артист.

Спецвипуск журналу «Отдохни» вже у продажу!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист