ОЛЕГ ВИННИК «ПОЛОНИВ» СТОЛИЧНИЙ ПАЛАЦ СПОРТУ

Вогонь, вода, піротехніка, спецефекти, повітряні акробати, балет і оркестр - в Києві відгримів перший з двох запланованих концертів Олега Винника в столичному Палаці спорту.

Шоу «Ти в курсі» стало підсумком багатомісячної роботи артиста і його команди. У процесі створення видовищної та масштабної програми брали участь досвідчені інженери і дизайнери.

Спеціально для виступів співака на майданчику встановили унікальну сорокаметрову сцену з обертовим логотипом OV, багаторівневий партер, динамічні конструкції, а також рухомі екрани у вигляді величезних кубів загальною площею 2 тисячі квадратних метрів.


Виконавець вразив глядачів яскравим світловим шоу і спецефектами, для чого було встановлено колосальна кількість обладнання, зокрема, 120 тонн декорацій, 800 світлових приладів. Протягом п'яти діб монтажу в залі Палацу спорту щодня працювало близько сотні людей. 45 фур доставляли техніку на майданчик.
За задумом режисера-постановника концертного шоу Сергія Неклеви столичні концерти Олега Винника урізноманітнили театралізованими і танцювальними номерами. Кожна пісня супроводжувалася ексклюзивною візуалізацією на екранах, що відображає окрему історію.


Однак, в центрі всього дійства, звичайно ж, залишався артист, який навіть на масштабних майданчиках вміє взаємодіяти зі своїм глядачем.

- У мене залишилися чудові враження. 10 тисяч людей в залі - це моя публіка і я точно знаю, що вони прийшли сюди не заради декорацій і не заради шоу. А, в першу чергу, для того, щоб через пісні отримати частинку любові і віддати її мені - поділився артист.

Відзначимо, що вже завтра, 9 листопада, Олег Винник повторить своє грандіозний виступ для киян.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист