ОЛЕГ СКРИПКА ТА НАОНІ ПЕРЕОСМИСЛИЛИ ПІСЕННУ КЛАСИКУ

27 лютого виступом в опері Дніпра розпочався спільний тур Олега Скрипки та Національного оркестру народних інструментів України.

Упродовж 2017-го року лідер «ВВ» разом із оркестром має виступити в усіх операх України, де представить програму на основі української та світової пісенної класики.

29 квітня спільне шоу Скрипки та НАОНІ вперше покажуть у київському концерт-холі Freedom.

«Цей концерт присвячений українській пісні та її місцю у світовій музичній культурі. Я вертаю історію на свої рейки, і представляю пісню, яка дала історію світовому джазові зокрема. Мені, як рокеру, цікаво попрацювати (ред. - з НАОНІ) в такому різнобарв’ї інструментів. Все ж таки рок-музика лаконічна, є барабани, бас і гітара, і я це оздоблюю баяном, трубами та іншим, але все одно це лаконічно. А тут ти можеш не обмежуватися в аранжуваннях, і створювати іншу атмосферу, не таку, як на рок-концерті. Мені допомагає мій досвід роботи в паризьких кабаре і в київському театрі імені Франка, де я був музичним керівником вистави «Наталка Полтавка». Це шоу на межі концерту та вистави, я сподіваюся, що воно сподобається українському слухачеві», - розповів Олег Скрипка в ефірі українського чарту #Селекція на «Джем ФМ».     

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист