ОГО! СПІВАЧКА TARABAROVA ВАГІТНА ПЕРВІСТКОМ

Українська співачка Світлана Тарабарова готується вперше стати мамою!

У соціальних мережах, в яких артистка регулярно виставляє кадри з свого життя, жодного натяку на вагітність. Вміло підібрані повсякденні образи і концертні костюми допомагали Tarabarova приховувати це. Зараз, будучи вже на шостому місяці, співачка розповіла про найщасливіший стані в житті кожної жінки, яка ще більше надихає її на творчість:

«Неможливо передати, що я зараз відчуваю. У мені б'ється нове життя, маленький всесвіт! У мене піднесений настрій і я натхненна - пишу майже кожен день! Точно знаю, у моєї дитини велике, чуйне і добре серце, тому що новий альбом ми пишемо разом ... », - прокоментувала Світлана Тарабарова свою вагітність.

Робити творчу паузу співачка поки не планує. Всього місяць тому Tarabarova презентувала новий відеокліп на сингл «Маніфест», в якому танцювала разом з балетом. Складні хореографічні постановки та повна віддача на четвертому місяці вагітності здивували всю знімальну групу, а результат перевершив всі очікування. Зараз артистка активно гастролює по Україні та проводить багато часу в студії, працюючи над новим матеріалом.

Перший вихід у світ Світлани Тарабарової після новини про її вагітність відбудеться вже завтра: артистка відвідає легендарну музичну премію «Золота Жар-птиця» в статусі номінанта. На заході співачка буде в відвертій сукні.

viva.ua 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист