ОБЕД БЕЗ БЕД: НАСТЯ КАМЕНСЬКИХ ВІДКРИЛА ТОЧКУ ХАРЧУВАННЯ

Красуня Настя Каменських (NK) у рамках проекту "Подаруй Тепло життєлюбства 2.0" взяла участь у відкритті нової точки безкоштовного харчування для нужденних людей похилого віку "Обід без бід", яка тепер знаходиться в Києві за адресою Васильківська, 1 і працює щодня з 13.00.


Співачка разом зі своєю командою #NKteam, а також організаторами проекту нагодувала одиноких бабусь і дідусів гарячими обідами.

"Дорогие, уважаемые, любимые мои друзья и фолловеры! Спасибо вам! Миллионы раз спасибо вам! Мы собрали необходимый бюджет для открытия нового домика, в котором каждый день кормят людей почетного возраста – тех, кому так необходима наша помощь, наше тепло! Более того, мы собирали на один, а откроем целых два. И это только начало! Я буду продолжать отдавать свои вещи на аукционы, вы сможете их покупать – и эти деньги пойдут на помощь тем, кому не хватает тепла! Спасибо вам! До новых встреч ", - коментує співачка в своєму Instagram.

NK приєдналася до проекту ще в минулому році. Взимку вона разом зі своїми передплатниками збирала теплий одяг, щоб утеплити "життєлюбів" і стала "Почесною супервнучкой життєлюба". Але на цьому Настя не зупинилася і після закінчення акції запустила спільно з благодійним магазином "Ласка" наступний етап, в якому вона продавала свій одяг на аукціоні, а всі виручені кошти пішли на відкриття нової точки харчування для нужденних.

Спільними зусиллями вдалося зібрати 69 тисяч гривень і на цю суму відкриються цілих 2 нові точки харчування.

lemonade.style

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист