НОВИЙ VOLVO XC60 НЕЗАБАРОМ В УКРАЇНІ

Офіційні дилери Volvo в Україні розпочали приймати замовлення у виробництво нового Volvo ХС60. Перші автомобілі з’являться на українському ринку вже у вересні 2017 року.

Із запуском нового XC60 Volvo Cars представила ще декілька нових функцій безпеки. Для підтримки у керуванні було додано автономну систему екстреного гальмування Volvo City Safety, в той час як нова система Oncoming Lane Mitigation використовує підрулення для того, щоб допомогти уникнути лобового зіткнення. Blind Spot Indication System (BLIS) тепер використовує функцію підрулення для зменшення ризику зіткнень у паралельних смугах руху.

У демонстрації нових технологій безпеки, компанія підготувала спеціальний відео ролик, у якому показано шлях маленької дівчинки до школи у її перший день навчання. Разом зі страхом у неї з’являються уявлення та мрії про те, яким буде її життя в найближчі роки – вона виросте, буде подорожувати по світу, створить власну сім'ю. Замріявшись, вона не помічає автомобіля і різко зупиняється перед самим його наближенням. Система безпеки Volvo виявляє дівчинку і застосовує автономну систему екстреного гальмування, запобігаючи зіткнення, яке могло б змінити усе життя. Відео закінчується висновком: «Іноді моменти, які ніколи не трапляються, мають найбільше значення.»

Щорічно понад 1,2 мільйона чоловік гинуть у дорожньо-транспортних пригодах в усьому світі, але у компанії Volvo вважають, що їх бачення майбутнього без травм та смертей скоро може стати реальністю.

«Це відео за участі нового XC60 висвітлює ідею, наскільки важливими є системи безпеки в автомобілі та відображає лідерство Volvo в цій області. Ми запустили автономну систему екстреного гальмування City Safety в якості стандартного обладнання в усіх нових Volvo ще в 2008 році, починаючи з першого поколінням XC60. Сьогодні ці системи, нарешті, стають промисловим стандартом,» - сказав Андерс Густафссон (Anders Gustafsson), Віце-президент регіону EMEA Volvo Group Car.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист