НОВИЙ КЛІП ВІД ОКЕАН ЕЛЬЗИ

Океану Ельзи раптово презентував нову пісню  - «Без Тебе».Поява відповідного кліпу на Ютьюбі стала несподіванкою для шанувальників групи, оскільки ані офіційні сторінки колективу, ані Святослав Вакарчук жодним словом не обмовилися про те, що готується прем’єра. Просто зранку 30.03 (симетрична дата) на офіційних канала О.Е. з’явилося повідомлення: «Весна приходить несподівано» і лінк на відповідний виднограй.

Слова і музику пісні «Без Тебе» написав Святослав Вакарчук. Стосовно ж студійного запису треку, то він відбувався на двох континентах: частина матеріалу була накопичена у Сполучених Штатах в Каліфорнії на BelmontStudios, а частина – у Києві на студії 211, де і робили остаточне зведення і мастеринг пісні.Відеокліп, режисером якого стала Анна Бурячкова, теж знімали у США, де Святослав провів останні кілька місяців навчаючись у Стенфордському університеті.

Поки що Святослав Вакарчук тримає інтригу і не коментує офіційно появу треку. Тому сказати напевне, що це початок роботи над наступним альбомом групи – не можна. Можливо більше ми дізнаємося 4 квітня на його відкритій зустрічі зі студентами «Києво-Могилянської Академії». Але вже очевидно, що пісню «Без Тебе» можна буде почути наживо 24 серпня, на великому концерті Океану Ельзи у Києві на НСК «Олімпійський», який символізуватиме повернення групи на сцену після майже річної перерви.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист