НОВИЙ FORD FIESTA ST ВИВОДИТЬ ХАРАКТЕРИСТИКИ «ГАРЯЧИХ» ХЕТЧБЕКІВ НА НОВИЙ РІВЕНЬ

Цілковито новий Ford Fiesta ST дарує найяскравіші враження від чутливості автомобіля, почуття єдності з ним та найповніше задоволення від водіння з-поміж усіх моделей Fiesta ST, бо в ньому використанню низку інноваційних «спортивних технологій», що покращують потужність і динаміку автомобіля, проходження поворотів і маневровість, а також уможливлюють різноманітні варіанти його використання — від поїздок у школу до перегонів на треку.

Хетчбек обладнано повністю новим 1,5-літровим бензиновим двигуном EcoBoost — першим трициліндровим двигуном на моделі Ford Performance, який розвиває потужність у 200 к с. і крутний момент 290 Нм. Він розганяється від 0 до 100 км/год (0-62 м/год) за 6,5 секунд і розвиває максимальну швидкість 232 км/год (144 милі/год).

Система вибору режимів керування, вперше встановлена на цілковито новому Fiesta ST дозволяє конфігурувати параметри двигуна, кермового управління та системи контролю курсової стійкості для налаштування режимів Normal, Sport і Track, одним натисканням кнопки змінюючи характер автомобіля — від практичного хетчбека до трекового спорт-кара. Система швидкого старту Launch Control (пропонується як опція), оснащена окремим графічним дисплеєм на панелі приладів, забезпечує водієві незмінно стрімке рушання з місця на гоночному треку.

Вперше застосований в моделі Fiesta ST механічний диференціал підвищеного тертя (limited-slip differential, LSD) оптимізує зчеплення з поверхнею на поворотах, а застосовані вперше в сегменті пружини векторизації зусилля, запатентовані Ford, забезпечують точніше входження у поворот, покращений контроль над задньою частиною та яскравіше відчуття єдності з автомобілем.

Повністю оновлений Fiesta ST від початку продажів пропонується у три- та п'ятидверній модифікаціях, з функціями забезпечення комфорту та зручності, серед яких підтримка мобільного підключення до інтернету через інформаційно-розважальну систему SYNC 3, топову акустичну систему B&O PLAY, а також ряд продуманих технологій допомоги водієві на зразок систем утримання в межах смуги руху Lane Keeping Aid та розпізнавання дорожніх знаків Traffic Sign Recognition.

Нова версія славетного «хот-хетча» від Ford, розроблена підрозділом Ford Performance з максимальною увагою до практичності повсякденної експлуатації, економічності і водночас надзвичайних вражень від керування, здатна догодити новачкам і задовольнити експертів, вже доступна для замовлення.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист