НОВИНКИ ВІД LEXUS НА ЖЕНЕВСЬКОМУ АВТОСАЛОНІ 2019: КОНЦЕПТ LC CONVERTIBLE ТА LEXUS RC F

Цього року одразу дві новинки Lexus яскраво дебютували на щорічному весняному Женевському автосалоні. Бренд презентував оновлене спортивне купе Lexus RC F в ексклюзивній трековій версії Track Edition, а також новий концепт Lexus LC Convertible.

Удосконалений концепт Lexus LC Convertible – потужний та ефектний флагманський автомобіль із відкидним верхом. Новинка зберегла пропорції купе LC з його видовженим кузовом та низькою посадкою. Автомобіль поєднав у собі японську естетику та комфорт кабріолета. Окрім привабливого зовнішнього дизайну листового металу, LC Convertible вирізняється особливим салоном. Зручні сидіння обшиті тонкою білою шкірою із жовтою строчкою, котра додає яскравості, не відволікаючи від витонченої елегантності загального дизайну.

«Цей концепт використовує неперевершений дизайн флагманського купе LC і переосмислює його як автомобіль із відкритим кузовом. Кінцевий результат поєднує найкращі якості оригінального купе з динамічним дизайном відкритої моделі», – коментує Тадао Морі (Tadao Mori), головний дизайнер концепту LC Convertible.

Друга гучна прем’єра Lexus на Женевському автосалоні – спорткар RC F у трековій версії Track Edition. Нове купе має значно поліпшені аеродинамічні характеристики, зменшену вагу (на 70-80 кг менше порівняно з попередником), удосконалену підвіску та нові дизайнерські рішення.

RC F оснащено 5.0-літровим атмосферним двигуном V8, як і інші моделі RC F. Найвища вихідна потужність новинки становить 464 к.с./341 кВт, а максимальний крутний момент – 520 Нм при 4800 обертах на хвилину. В автомобілі встановлено восьмиступінчасту автоматичну коробку передач, проте з вищим передатним співвідношенням (3,13 проти 2,93) для поліпшення автономного відгуку.

Завдяки технології електронного керування запуском автомобіль RC розганяється з місця з нуля до 100 км/год усього за 4,3 с. Автомобіль має легкі 19-дюймові литі колеса BBS, що створені за тим самим дизайном, що розроблявся і для гоночних автомобілів RC F GT3. Додаткове підвищення продуктивності забезпечується завдяки новим шинам Michelin Pilot Sport 4S, створеним спеціально для RC F.

«Новий автомобіль RC F було значно удосконалено з моменту запуску оригінальної моделі купе. Останні оновлення вирізняють лінійку F завдяки високій швидкості, надійності, динамічним характеристикам та низці технологій, що гарантують водіям різного рівня нові можливості продуктивності», – сказав Коджі Сато (Koji Sato), виконавчий віце-президент Lexus International.

Обидві новинки символізують майбутній напрям розвитку бренда, в якому Lexus – не просто престижний автомобіль, а прагнення до нового рівня життя. Це спосіб життя, що не визначається придбаними речами, а дарує досвід та моменти, які ви запам’ятаєте.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист