НЕСПОДІВАНИЙ ДУЕТ: МАКС БАРСКИХ І L'ONE ЗРОБИЛИ ЩЕ ГУЧНІШЕ!

Кислотно-лимонна лихоманка Барських отримала несподіване продовження!

Через місяць після гучної прем'єри «Сделай Громче» Макс Барських спільно з хіп-хоп виконавцем L'One підносять сюрприз своїм шанувальникам у вигляді вибухового фітчерінга.

Два абсолютно різних артиста впевнено звучать на одній хвилі. Їх об'єднує авторство своїх пісень, безмежна віра в поставлену мету і гра поза законами шоу-бізнесу. Кожен веде відкритий діалог з багатотисячною армією шанувальників по всьому світу.

«Тепер «Сделай Громче »звучить ще чесніше і глибше, адже L'One не тільки додав драйву, а й розповів історію свого шляху», - коментує Барських.

«В «Сделай Громче» мене зачепив сенс. Це пісня про нас, але пісня про кожного. Хто втомився від забобонів людей, від їх постійних думок і порад, від людей, які бачать у всьому негатив. Пісня про тих людей, які можуть побороти свої внутрішні тригери музикою. Це музика, яку можеш чути ти сам.», - ділиться враженнями L'One. - Після першого прослуховування мені захотілося не зіпсувати трек і додати фінальні слова «щоб не чути всіх навколо ...» Думаю, в цьому є сила, коли ти робиш свій внутрішній голос голосніше, ніж дзижчать думки людей навколо ».

Ексклюзивна відеопремьера фітчерінга відбудеться 18 травня на Apple Music, а 19 травня - на офіційному каналі Макса Барських.

Відзначимо, «Сделай Громче» в рекордно короткі терміни увірвався не тільки в радіо і тв хіт-паради країн СНД і Східної Європи, міцно зайнявши перші місця в чартах iTunes України, Білорусі, Казахстану, але також зміцнив лідируючі позиції в трендах YouTube кількох країн на місяць вперед. 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист