"НЕАНГЕЛ" СЛАВА КАМІНСЬКА ДЕБЮТУВАЛА В КІНО!

Руда половинка епатажних «НеАнгелів», яскрава постать українського шоу-бізнесу та зірка Інстаграму Слава Камінська дебютує у кіно у блискучій комедії «Продюсер». Згідно з сюжетом фільму вона грає директорку кінокомпанії - непохитну леді-бос, гасло якої: «Мета виправдовує засоби».

«Коли мені запропонували спробувати себе у кіно, я не вагалася жодної секунди. Здається, у той же момент була готова їхати на кінопробу, - розповідає Слава. - З цим фільмом мені пощастило тричі. По-перше, моя героїня - повна протилежність мені у реальному житті. І це дуже круто! Тому що ти дійсно граєш, перевтілюєшся в образ, а це по-справжньому захоплюючий процес. По-друге, у «Продюсера» дуже крута команда й акторський склад з моїм улюбленим гумористом сучасності - Дурнєвим (сміється). У такій тусовці знімальні години минають, як секунди. І, по-третє, нещодавно я почала цілеспрямовано вчити українську мову - ніби щось передчувала. І тепер я маю україномовну роль у кіно!»

«Продюсер», який переносить на українські терени славнозвісний голлівудський жанр комедійного роуд-муві, вийде на екрани вже 14 лютого наступного року. «Це буде дуже яскрава стрічка, щось новеньке для нашого кіно!», - обіцяє Слава Камінська.

У центрі сюжету «Продюсера» - самовпевнений та самозакоханий кінопродюсер, якому успіх вдарив у голову. На неймовірні вечірки він витрачає всі гроші, зароблені за минулий фільм і навіть ті, що вже виділені на наступний. Нарешті приходить час Х: нові зйомки починаються вже завтра, а платити за них немає чим... Продюсер має знайти купу грошей та власноруч доставити їх на знімальний майданчик за містом. Дорогою на нього чекають чудернацькі пригоди, переслідування, перестрілки, курйозні ситуації та урок-другий від карми.

gazetavv.com 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист