НЕ РОБОТА, А КАЗКА: В ГРЕЦІЇ ШУКАЮТЬ ДОГЛЯДАЧА ЗА КОТАМИ

Хто не мріяв кинути всі повсякденні турботи та переїхати на гарний сонячний острів у морі? Що ж, якщо ви любите котів, то у вас є гарна нагода втілити таку мрію.

На невеличкому грецькому острові Сірос в Егейському морі з'явилась вакансія доглядача котів у притулку God's Little People Cat Rescue.

В обов'язки входитиме догляд за 55 котами, годування і доправлення до ветеринара у разі потреби. Натомість охочі отримають у користування будинок із власним садом і заробітну плату, а також неймовірну природну красу навколо. 

Така спокуслива пропозиція викликала неабиякий інтерес - це оголошення у Facebook за тиждень поширили вже 20 тисяч разів, а власниця притулку Джоан Бовел отримала понад 200 листів від охочих.

Пані Бовел висуває до претендентів суворі вимоги. Кандидат має бути старшим 45 років, і не просто любити котиків, а вміти поводитись і доглядати навіть за відлюдькуватими та неспокійними тваринами. Перевагу надаватимуть людям з медичною освітою або ветеринарам.

Точну майбутню платню не оголошують, але вказують, що це буде середній заробіток як для Греції з урахуванням того, що робочий день неповний. Працювати потрібно буде півроку, починаючи з 1 листопада.

bbc.com

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист