НАРЕШТІі! ВІТАЛІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ ЗІЗНАВСЯ, ХТО РОБИТЬ ЙОГО ГОЛІ ФОТО

Український співак Віталій Козловський розповів, хто зробив в Таїланді його оголену фотографію, яка в кінці січня розбурхала користувачів мережі (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця). Зізнався артист в передачі «Світське життя".

Відвертим знімком Козловський поділився під час своєї відпустки. Відвертий кадр, на якому оголений Віталій прикривається лише рушником, артист доповнив хештег «застали на гарячому» і «щасливі трусів не вдягають».

Шанувальники співака припустили, що фото зробила його менеджер Юлія Бакуменко. У своєму інтерв'ю Каті Осадчій Віталій підтвердив цю інформацію, розповівши, що вони дійсно разом відпочивали в Таїланді.

При тому артист стверджує, що між ними - тільки робочі і дружні відносини. «Вона відноситься до мене, як менеджер до підопічного. І вона, напевно, настільки звикла мене бачити в оголеному вигляді під час того, коли я переодягаюся перед концертом, після концерту, тому вона на це все не реагує. І під час того, коли я просто ходив по номеру голим прикриваючись, вона вирішила мене сфотографувати», - зазначив співак.

ukrnews

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист