НАРЕЧЕНА В ЛЮТІ: НАЙКРАЩА ПОДРУГА ВКРАЛА ІДЕЮ ВЕСІЛЛЯ І ВИЙШЛА ЗАМІЖ ПЕРШОЮ!

Інтернет "підірвала" анонімна історія скривдженої нареченої. Дівчина звернулася до користувачів мережі за допомогою, адже не знає, що їй тепер робити: в один момент вона втратила подругу і мрію – красиве весілля.

Як пише сайт Сегодня з посиланням на Mumsnet, дві кращі подруги разом планували свої весілля: одна мала вийти заміж в червні, а друга – у вересні. Одна планувала зняти на вихідні заміський будинок і запросити туди рідних і друзів, щоб після церемонії влаштувати барбекю і відпочинок біля басейну. Друга готувалася до більш традиційного торжества з вечерею в ресторані – але її плани раптово змінилися.

Дівчина повідомила подрузі, що знаходиться на восьмому тижні вагітності – через що їй доведеться перенести своє весілля з вересня на квітень. І все б нічого, от тільки вечерю в ресторані вона вирішила замінити на заміський вікенд.

 

"Вона забронювала той же будинок, що і я, і планує запросити туди близьких родичів і наших спільних друзів. За п'ять тижнів до мого весілля! Крім членів сім'ї, у нас будуть одні і ті ж гості. Та й її весілля тепер буде таке саме, як у мене, але, оскільки вона буде перша, всі подумають, що я її скопіювала!" – Написала розлючена "перша" наречена на порталі Mumsnet.

Люди розкололися на два табори. Одні вважали, що дівчина дійсно має право відчувати себе обдуреною: "Скажи їй, що вона нахаба, а потім подзвони і скасуй її бронювання".

Інші вирішили, що все не так страшно, як здається на перший погляд: "Якщо ви вже запросили гостей на своє весілля, то вони вже знають, що ви були першими".

Знайшлися й ті, хто вважав реакцію дівчини занадто бурхливою: "Це дійсно має для вас значення? В будь-якому випадку, весілля навряд чи пройдуть однаково, а що насправді важливо – так це ваш шлюб".

З цим важко не погодитися, а крім того, не дарма кажуть: наслідування – найкраща форма лестощів.

pershyj.com 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист