НАЦІОНАЛЬНА КОМАНДА УКРАЇНИ З ФУТБОЛУ: ПЛАНИ ЗБОРУ ТА ВІДКРИТЕ ТРЕНУВАННЯ У ХАРКОВІ

Збірна України під час найближчого збору планує провести два спаринги — з Марокко та Албанією.

Початок збору у Харкові

Збір національної команди розпочався сьогодні, 23 травня, у Харкові. За традицією, команда Андрія Шевченка розмістилася у готелі Superior Golf & Spa Resort. Більшість викликаних гравців прибули регулярним ранковим рейсом із Києва і вже до обіду дісталися табору синьо-жовтих. Кілька легіонерів приєднаються до партнерів трохи пізніше, що пов’язано із логістикою перельотів з Європи.

Увечері цього ж дня національна команда проведе перше тренування на полі стадіону «Сонячний», що розташований неподалік готелю. До 30 травня збірники чергуватимуть тренування у Харкові на двох аренах — «Металісті» та «Сонячному».

Відкрите тренування

На понеділок, 28 травня, заплановане відкрите тренування збірної України. Уболівальники зможуть підтримати гравців головної команди під час вечірнього заняття, що розпочнеться на ОСК «Металіст» о 18.00. Вхід на арену вільний і буде відкритим з 17:00. З 17:30 на вболівальників чекає розіграш призів від Федерації футболу України та її спонсорів і партнерів. Також о 17.30, головний тренер збірної України Андрій Шевченко дасть прес-конференцію для представників мас-медіа у конференц-залі арени.

Резиденція — в Евіані, перша гра — у Женеві

30 травня об 11.00 збірна України вилетить із Харкова чартерним рейсом до Женеви. Після прильоту до Швейцарії синьо-жовті подолають 50 км уздовж Женевського озера, аби дістатися французького містечка Евіан-ле-Бен, що на п’ять днів стане резиденцією українців.

Щоправда, перша товариська гра під час збору відбудеться на території Швейцарії. На «Стад де Женев» команда вирушить безпосереднього зі свого розташування — у готелі «Ермітаж». Гра зі збірною Марокко відбудеться 31 травня (початок о 20.00 за європейським часом).

Після матчу українці продовжать тренуватися в Евіані, що є бальнеологічним курортом і де, власне, й виробляють всесвітньо відому мінеральну воду.

3 червня має відбутися наступна контрольна гра України — з командою Албанії. Зараз узгоджуються остаточні деталі проведення цього поєдинку. Одразу після товариського матчу гравці збірної України повернуться до Києва.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист