НА 1000 РОКІВ ВПЕРЕД – ЗАЗИРНИ В МАЙБУТНЄ НА СОЛЬНОМУ КОНЦЕРТІ ПЕРШОГО БОЙЗ-БЕНДУ УКРАЇНИ DSIDE BAND

3 червня в столичному концерт-холі ATLAS відбудеться Великий сольний концерт "Танцы до упаду" першого в Україні teen boys-band, кумирів мільйонів підлітків, трендсеттерів сучасного танцювального мистецтва - DSIDE BAND.

Через шкільні парти - на велику сцену, з танцювальних класів - на ТВефіри і радіо-хвилі, з улюбленців однокласниць - у героїв сотень тисяч дівочих сердець! Минуло всього два роки з моменту заснування Dside Band, а їхні кліпи набирають мільйони переглядів на YouTube, кожен сингл з ультрамодним саундом стає супер-хітом, а тепер хлопці анонсують свій перший великий сольний концерт в Києві!

Для глядачів Dside Band готують унікальне шоу: нові постановки, вражаюче відео-обрамлення, несподівані дуети. Над візуалізацією концерту працює відомий хореограф і режисер, а також співпродюсер групи - Руслан Махов, який обіцяє, що в цей вечір всі глядачі перфомансу побувають в майбутньому: "Відкриваючи завісу майбутнього шоу, скажу, що присутні перенесуться на 1000 років вперед. Як будуть виглядати сучасні міста і якими будемо ми, люди? якими будуть танці через тисячоліття? На ці запитання 3 червня дадуть Dside Band! і запевняю, цей космічний світ вас захопить! "

Відомо, що на концерті прозвучать гучні хіти бенду: «Нравишься мне», «Телефон», «Девочка Космос», а також«Бандиты» та «Танцы до упаду», написані і подаровані групі популярними музикантами - співаком Артемом Пивоваровим і мультіартістом MONATIK. Крім того, Dside Band представлять на своєму першому "сольнику" прем'єри відразу трьох пісень в незвичному музичному стилі!

За тим, як артисти готуються до шоу можна спостерігати в унікальному авторському серіаліті на офіційному YouTube каналі Dside Band. Глядачами кожного випуску Інтернет-проекту, аналогів якому немає в Україні, стають в середньому 200 тисяч чоловік! Серіаліті розповідає про закулісне життя хлопців і покрокової організації їх шоу в режимі реального часу. Кожен раз - нове завдання: від народження і записи пісень до проведення автограф-сесій, зустрічей з фанами, відвідувань ефірів з прем'єрами і навіть вирішення особистих розбіжностей. Останній випуск серіаліті буде знятий прямо під час концерту, а його учасниками стануть - глядачі!

Цікаво, що в концерті на ряду з Dside Band візьмуть участь студенти Dside Dance Studio - кращі танцювальні колективи країни, переможці світових чемпіонатів!

Сольного концерту бенду в Києві і презентації нової програми передували аншлагові виступи в Одесі, Дніпрі, Вінниці та інших містах України. На сьогодні, армія фанів, фолловери гурту - "дісайдери", налічує близько мільйона чоловік, а Dside Band є не тільки першим, але і найуспішнішим підлітковим бойз-бендом України.

Вони танцюють і співають про кохання, надихаючи сотні тисяч шанувальників, завойовуючи мільйони юних дівочих сердець. Гурт, який своєю творчістю відкриває нову сторінку сучасної музичної індустрії.

3 червня в клубі ATLAS Dside Band покажуть космічні перфоманси і виконають розривні хіти, помножені на фірмові танці! Буде жарко!


 

 

Квитки:  https://concert.ua/uk/eventpage/d-side
https://kiev.karabas.com/dside-band

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист