MONATIK АНОНСУВАВ ГРАНДІОЗНЕ ШОУ «LOVE IT РИТМ» НА НСК «ОЛІМПІЙСЬКИЙ»

Музикант заявив свій перший сольний концерт на НСК «Олімпійський» в Києві.

Автор найбільш танцювальних хітів, мультіартіст, композитор і саунд-продюсер MONATIK оголосив дату майбутнього великого сольного концерту. Для своїх шанувальників артист готує абсолютно нове стадіонне шоу - «Love It Ритм».

У перший день літа 2019 року - 1 червня MONATIK презентує свій третій студійний альбом на головній спортивній арені країни - НСК «Олімпійський». В альбомі будуть представлені пісні, які вже стали хітами та сингли «То, от чего без ума», «Жизнь поет», «Зашивает душу», «Цей день» (feat Ніна Матвієнко). Більш того, днями відбудеться реліз спільного треку «Глубоко ...» з Надею Дорофеєвою, який також увійде в третій сольний альбом MONATIK.

MONATIK: «Ми настільки сильно натхненні результатом концерту« Vitamin D », який пройшов в Києві в Палаці Спорту. Тим, як відреагували люди і як сильно вони чекають наступного шоу. Саме цей факт нас так сильно надихнув створити ще більш масштабну подія для ще більшої кількості людей.

Для нас найважливіше, щоб кожен зміг відвідати ексклюзивне шоу, адже воно відбудеться лише одного разу - в перший день літа 2019 року на НСК «Олімпійський» в Києві. Це буде такий вечір, коли тисячі таких різних і таких особливих сердець стануть одним цілим і зазвучать в один ритм! »

Режисером-постановником Stadium Show «Love It Ритм» виступить Денис Стульников, з яким MONATIK пов'язують найнеординарніші рішення концепцій. Live Show «Vitamin D» у Палаці спорту, режисером якого виступив Стульников, отримало безліч нагород серед яких «Краще концертне шоу» за версією професійної музичної премії YUNA, а також національної телевізійної премії «Телетріумф».

Старт продажу квитків на Stadium Show MONATIK «Love It Ритм» призначений на 17 липня 12.00. Для того, щоб першим отримати повідомлення про старт продажів - залишайте електронну заявку за посиланням тут.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист