МИРОСЛАВ КУВАЛДІН ЗАПИСУЄ «СИНІЙ» АЛЬБОМ

Восени лідер групи «The Вйо» Мирослав Кувалдін представить «Синій» альбом, до якого увійдуть жартівливі пісні на алкогольну тематику.

Для роботи над тим проектом було зібрано інший склад музикантів.

«Ми плануємо, що до кінця літа альбом буде записано. В принципі, там нічого складного немає, музика проста і зрозуміла, склад невеликий. Ми знайшли контрабасиста, це Кирило Мачинський, ще наша духова секція (групи The Вйо – ред.) Дєня і Дракон, і я. Тільки акустичні інструменти, планується така компашка, яка може зайти в будь-яку пивну чи паб, і без підключення дати на годинку хорошого настрою. Пісні жартівливі, з таким легким алкоголічним фльором, тобто музика для забав. Ми ще не визначилися із назвою проекту, бо по-перше це не склад групи «The Вйо», а по-друге це зовсім інші пісні, далекі від реггі естетики», - розповів Мирослав Кувалдін в ефірі українського чарту #Селекція.  

29 червня The Вйо і дует Vroda представлять спільну програму на фестивалі Atlas Weekend. Виступ відбудеться на сцені фестивалю «Країна Мрій», в ньому також візьме участь дитячий колектив «Зернятко».

Незабаром анонсується прем'єра кліпу «Я кличу», що видана на «Зеленому» альбомі групи «The Вйо», реліз якого відбувся у січні 2017 року.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист