MERCEDES-BENZ ПРЕЗЕНТУВАВ ДВІ НОВІ МОДЕЛІ В УКРАЇНІ

фото:autocentre.ua

Вчора, на гольф турнірі MercedesTrofy 2017 у Києві презентували новий Mercedes-Benz E-Class Coupe і «позашляховий» універсал E-Class All-Terrain.

У рамках заходу можна було провести тест-драйв модельної лінійки автомобілів Mercedes-Benz і Smart, а також мотоциклів Ducati. Крім того, члени українського Mercedes-Benz Клубу організували невелику ретро-експозицію.

Нагадаємо, що світовий дебют E-Class Coupe нового покоління відбувся в січні на автошоу в Детройті, а в березні в Женеві представили європейську специфікацію новинки. Дизайн автомобіля став більш виразним і витонченим – з більш похилим дахом, високою віконною лінією і виразними світлодіодними фарами з 84 світлодіодами.

Новий E-Class Coupe став більше за свого попередника – 4826 мм в довжину, 1860 мм в ширину і 1430 мм у висоту. Завдяки збільшенню розмірів в салоні купе стало просторіше. Зокрема, у пасажирів на задньому ряді сидінь на 47 мм додалося місця для ніг. Для купе створили особливі спортивні сидіння з розвиненою бічною підтримкою і оригінальним малюнком оббивки.

Вперше автомобіль отримав цифрову приладову панель, а діагональ дисплея мультимедіа була збільшена до 12,3 дюйма. Список опцій поповнили автопілот для руху у заторах, Wi-Fi, асистент паркування з дистанційним управлінням і пневмопідвіска.

Українським покупцям пропонуються бензинові турбомотори об'ємом 2,0 л (184 і 245 к. с.) і 3,0 л (333 к. с.). Любителям дизельних машин пропонується 2-літровий 194-сильний турбодизель. Всі версії оснащені 9-ступінчастим «автоматом». Крім того, 333-сильна версія оснащена фірмовою повнопривідною трансмісією 4MATIC.

Вартість нового купе стартує з позначки 1 293 592 грн за бензинову версію E200 Coupe та від 1 389 781 грн – за дизельну E 220 d Coupe.

Ще одна цікава новинка, з якою можна було познайомитися – перший в історії бренду «позашляховий» універсал E-Class All-Terrain. Автомобіль відрізняється від стандартної моделі захисним пластиковим обвісом, а пневмопідвіска дає змогу при потребі збільшити його кліренс до 156 мм. В салоні з'явилися компас і датчик кута крену. Спочатку, універсал буде оснащуватися тільки дизельними двигунами.

Продажі Е-Клас All-Terrain стартували з моделі E 220 d 4MATIC (194 к. с.) з чотирициліндровим дизельним двигуном і автоматичною коробкою передач 9G-TRONIC. У цьому році очікується також поява модифікації Е 350d 4Matic з шестициліндровим дизельним двигуном.

Вартість Е-Клас All-Terrain починається від 1 551 784 грн.

Більше інформації дізнавайтеся в офіційних дилерських центрах Mercedes-Benz в Україні.

джерело:autocentre.ua

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист