МАРІЯ ЯРЕМЧУК ЗДИВУВАЛА КОЛАБОРАЦІЄЮ З ТАНЦЮВАЛЬНИМ БОЙЗ БЕНДОМ

Сьогодні в ранковому шоу «Динаміки» Марія Яремчук в колаборації з підлітковим танцювальним бойз бендом DSIDE BAND презентували новий хайповий трек.

Пісня «Дай любов», створена в стилі українського сучасного хіп-хопу, - це нове віяння в українській музиці. Композиція являє собою прихований пристрасний діалог, в якому виконавці розповіли про близькі кожній людині почуття.

- «Дай любов» несе простий, зрозумілий і важливий меседж, який гармонійно звучить з вуст сучасного покоління: і дорослої дівчини, і хлопців-підлітків, - говорить про прем'єру Марія.

Мелодійний, ультрамодний український хіп-хоп у виконанні Марії Яремчук та DSIDE BAND вперше пролунав зі сцени Палацу Україна. В рамках концертного шоу «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою» артисти представили ефектний номер, хореографом-постановником якого виступив керівник проекту DSIDE BAND Руслан Махов.

Руслан і Марія знайомі вже не перший рік, неодноразово працювали разом над створенням постановок для концертних шоу і відеокліпів.

- Енергія хлопців і Маші дуже схожі. Вони молоді, динамічні, заряджають публіку своєю музикою і несуть правильний меседж. Це нова Українська Музика, вона запам'ятовується і не схожа на інших - модна, смачна, з абсолютно новим звучанням. Музика, яку може слухати кожен, танцювати під неї і, звичайно, закохуватися. Ми раді творчому тандему. Сподіваємося, ця пісня знайде місце в серцях слухачів, - коментує колаборацію Руслан Махов.

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист