МАКС КОРЖ ПОВЕРТАЄТЬСЯ ДО КИЄВА

Макс Корж встиг об'їздити США, дати кілька концертів в Європі, анонсувати великий сольник у себе на батьківщині, а тепер після невеликої перерви повертається до Києва. Зі столицею України музиканта давно пов'язують особливі відносини. І вже 20 червня на стадіоні «Динамо» анонсований чималий движ.

Макс рідко дає інтерв'ю - можливо, завдяки цьому і залишається своїм. Про білоруського музиканта відомо небагато: відрахувався з універу, пішов в армію та прямо під час служби став зіркою. Звідти Макс Корж повернувся «Братиком тисяч» - завдяки хіту «Небо допоможе нам», який розлетівся соціальними мережами.

З того часу Макс Корж записав п'ять альбомів, зняв понад 20 кліпів, дав сотні концертів. А його фани збирають цілі бас-тури на концерти та вважаються наймасштабнішою фан-спільнотою на пострадянському просторі. При всіх своїх успіхах «малий» веде невибагливий спосіб життя. Як і раніше записує близькі та зрозумілі всім треки. Макс не змінюючи курсу впевнено продовжує йти своїм шляхом, який на даний момент і веде його до футбольних стадіонів.

Нещодавно у своєму інстаграмі Макс поділився фрагментом концертного відео з підписом: «Один з найбільш мурашних виходів. Згадалися 2 Мінськ-Арени та самий мурашний Київ після заборони!». Якщо перед концертом сироти виступили у самого Коржа, то важко описати словами, який кураж в цей момент відчувають шанувальники.

Київ з нетерпінням чекає цей концерт! Відвести душу, зірвати голос на улюблених треках і запам'ятати це літо на все життя. 20 червня на «Динамо» зустрічаємо разом малиновий захід

Старт продажу квитків: 23 січня о 15:00 на Concert.ua

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист