МАКС БАРСЬКИХ ВПЕРШЕ ПОКАЗАВ СВОГО ТАТА

Макс Барських презентував документальний пластичний етюд про відносини із батьком!

Проект «Февраль», режисерами якого виступили Алан Бадоєв і Стас Морозов, став справжнім одкровенням для шанувальників Макса Барських. Робота відкриває артиста з абсолютно іншого боку: стали зрозумілі ноти характеру Барських і те, що виховало в ньому таку закриту і одночасно чуттєву людини.

«Февраль» - це особиста історія артиста про затяжну зиму між батьком і сином. Але щоб подолати цю відстань, необхідно бути чесним, усвідомлювати, що любиш всупереч усьому.

«В первые минуты встречи Макс сделал отцу чай и ввел его в курс дела - показал, как работать на камеру. - розповідає Бадоєв. - Все развивалось природно и спонтанно. Я импровизировал, отталкиваясь от двух героев, постоянно усложняя им задачу, сближая их. И в какой-то момент в павильоне произошла магия - на первый план вышли эмоции. Не заметить их было невозможно: вся группа, затаив дыхание, наблюдала за тем, как двум родным людям было сложно довериться и сделать первый шаг друг к другу», - ділиться враженнями Алан.

Документальний пластичний етюд «Февраль» став переломним у взаєминах Барських і його батька, а відверте інтерв'ю допомогло розібратися у власних почуттях ...

Дивись прямо зараз!

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист