МАКС БАРСЬКИХ ПРИМІРЯВ ОБРАЗ ДЖОКЕРА

Джокер сучасної поп-сцени - Макс Барських розповів у свіженькому інтерв’ю про особисте життя, успіх, тенденції сучасної поп-музики.

Що для тебе шоу-бізнес?

Для мене особисто - це можливість ділитися з людьми тим, що я роблю. Від всього іншого, чим славиться шоу-бізнес, я стою осторонь.

Чи є у тебе конкуренти?

Конкуренція існує між тими, для кого творчість - це бізнес. Люди, які створюють, завжди індивідуальні і на своєму місці.

Що значить для тебе успіх?

Досягнення всіх поставлених цілей, розуміння затребуваності, миті задоволеності тим, що робиш: піснею, яку написав, концертом, який дав, музичним відео, в якому знявся. Як результат - слова подяки кожного слухача.

Коли ти зрозумів, що настав той самий «твій час»? І настало воно? Так ти його собі уявляв?

Я усвідомив цей момент, коли почав чути свою музику на кожному кроці: в магазинах, таксі, клубах, з вікон. В одному з інтерв'ю журналіст задав мені питання, в якому я дізнався рядок з мого давнього списку цілей: «Як воно, бути артистом номер 1?»

Що значить для тебе дружба і чи існує вона в шоу-бізнесі?

Дружба для мене - це особлива космічна зв'язок з людиною, яку, можливо, я вже знав в минулому житті. Я щасливий, що у мене є близькі мені люди, яких я вже можу назвати сім'єю. Що стосується дружби в шоу-бізнесі ... - ти ніколи не знаєш, що криється за широкою посмішкою.

Багато слухачів, які приходять на твої концерти відзначають, що на сцені ти відкритий і товариський, чого не скажеш про твоє життя поза сценою. Ти не з'являєшся на світських тусовках, тебе рідко можна зустріти на афтепаті, тільки з чуток можна здогадуватися про твоє особисте життя. Чому ти закритий до зовнішнього світу?

Мені завжди здавалося, що особисте життя повинно залишатися особистим, не дарма ж його так називають. Я інтроверт за своєю природою, і відкриваюсь в основному в своїх піснях і на сцені. Коли у тебе по п'ять концертів в тиждень часто буває емоційна виснаженість, тому я намагаюся знаходити час для самого себе, що б не втрачати зв'язок з внутрішнім світом, та й щоб накопичити енергію для наступного виходу на сцену.

 

Твій попередній альбом «Тумани» присвячений 90-м, майбутній - часів 80-х. Ти часто надихаєшся минулим, спогадами? Що для тебе взагалі минуле? Ти людина, яка закриває старі двері і дивиться вперед, або більше схильний озиратися на шляху до майбутнього?

Я живу тут і зараз, але іноді люблю згадати приємні моменти минулого. У музики є своя історія і часом буває цікаво зануритися в минуле, заглянути в різні декади. Як мені здається, раніше в піснях було більше сенсу і більше душі, тому зараз мені хочеться нагадати людям про їхнє минуле, занурити їх у приємні спогади, подарувати відчуття ностальгії.

 

Твої відео так і рясніють образами, зміною стилів і характером кадру. Для кліпу #BEREGA ти знову став блондином і приміряв маску Джокера, якого прийнято називати «майстром перевтілень». Що для тебе означають ці перевтілення?

З акторської точки зору це завжди цікаво, можливість прожити ще одне, інше життя, але при цьому не зраджувати собі.

 

Наскільки близький тобі цей образ? Що може бути спільного у тебе з ним?

Я - артист і мою творчість неможливо без перевтілення. Кожен раз створюючи пісню, я входжу в стан того героя, який зможе максимально точно донести її.
Наш Джокер складається з багатьох доль. Ми шукали натхнення і у Девіда Боуї, і у Майкла Джексона, і у Прінса. Всі вони - самотні планети ...

Зовсім скоро прем'єра кліпу #BEREGA. До чого готуватися твоїм шанувальникам? Що їх чекає на цей раз?

Ми ставили перед собою завдання максимально занурити глядача в світ 80-х, але знайти в них суміжні грані з нашим часом. Я довго шукав цього героя: в міміці, в пластиці і в самому собі. Відео просякнуте романтизмом. На мій погляд, ми максимально підкреслили звучання пісні. І хтось в ній заново переживе світлі спогади, а для кого-то вона стане музичним супроводом нової історії. Це і є життя: пам'ятати, хто ти є, і знати, куди ти йдеш.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист