Макс Барських презентував пісню "Вспоминать"

У новому лірик-відео музиканта на пісню «Вспоминать» тисячі особистих історій слухачів об'єднані в одне осіннє спогад про кохання. «Вспоминать» - перший сингл з майбутнього альбому музиканта «7». Він присвячений семи почуттів, які його автор випробував за два роки, що минули з моменту релізу мультиплатинового альбому «Тумани».

«Спогади - це найчастіше фрагменти кращого, які залишаються після відносин. Я пам'ятаю тільки хороше і залишаю собі світлий портрет людини, якого любив. Вас чекає дуже відвертий альбом і він вже в дорозі », - каже Макс Барських.
Дату релізу п'ятого лонг-плея музиканта оголосить випускаючий лейбл, а live-презентація альбому «7» відбудеться 29 листопада в київському Міжнародний виставковому центрі. Режисером грандіозного шоу виступає Алан Бадоєв.

Нагадаємо, альбом «Тумани» став одним з найуспішніших релізів в поп-музиці "нульових": понад 25 мільйонів стрімів, платиновий статус, п'ять синглів номер один і понад 200 мільйонів переглядів на YouTube. Все це принесло Максу Барських статус найпопулярнішого артиста в радіоефірі СНД.

Лірик-відео

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист