M1 MUSIC AWARDS 2017: ПЕРЕМОЖЦІ ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ!

Вчора, 9 грудня, в київському Палаці Спорту відбулася церемонія нагородження «M1 Music Awards 2017». Серед номінантів визначили переможців у категоріях: Співак року, Співачка року, Дует року, Кліп року і Прорив року.

У списку номінантів: Тіна Кароль, The Hardkiss, Макс Барських, Время и Стекло, Оля Полякова, MONATIK, Michelle Andrade, Mozgi, DZIDZIO, Оля Цибульська, Наталка Карпа, Злата Огневич, ALEKSEEV, Alyosha, ВВ, Олександр Пономарьов, Поліграф Шарикоff, Наталя Могилевська.

Переможцями в номінації «За внесок в розвиток національної індустрії» в цьому році став  дует Потап і Настя Каменських.

У номінації Золотий Грамофон перемогла Оля Полякова з кліпом «Номер один», обійшовши кліпи Олега Винника «Ніно» і Наталію Могилевську «Я завелася».

У номінації «Червона Рута» були представлені такі виконавці, як Наталка Карпа «Плюс один»; Alyosha «Калина»; Злата Огневич «Танцювати».

Переможцем стала співачка Alyosha з роботою «Калина».

У номінації «Прорив року» перемогла співачка - Тayanna. Разом з нею за перемогу боролися група Бамбінтон і співачки Michelle Andradе.

У номінації «Хіт року»  були представлені такі виконавці, як Наталя Могилевська з композицією "Я завелася", співак Макс Барських "Тумани", група врямя и Стекло "На стилі". Але переможцем став Макс Барських зі своїм хітом "Тумани".

У номінації «Співак року» брав участь співак Олег Винник, Макс Барських та MONATIK. Перемогу в цій номінації виборів - Макс Барських.

У номінації «Проект року» були представлені такі музичні поєднання, як Michelle Andrade feat. Mozgi - "Amor", DZIDZIO feat Оля Цибульська "Чекаю.Цьом" і Агон feat MORPHOM "Провоцируй".

Перемогу здобув гурт Mozgi з Michelle Andrade з піснею "Amor".

У номінації «Кліп року» були представлені відеороботи Тіни Кароль "Переждать", Время и Стекло "Back2Leto", Олі Полякової "Номер один". Кращим кліпом визнаний "червоний" кліп - "Переждать", Тіни Кароль.

​​​​​​

У номінації «Співачка року» взяли участь такі співачки, як Оля Полякова, Тіна Кароль і Злата Огневич. Перемогу здобула - Тіна Кароль.

У номінації «Альтернатива року» змагалися три групи: The Hardkiss, ГРИБИ і VIU VIU. Перемогла група The Hardkiss.

У номінації «Dance Parade"  переміг співак Monatik з хітом Vitamin D. Він обійшов таких виконавців, як The Hardkiss - Журавлі (RMX) і Alyosha «Калина».

У номінації «Гурт року» змагалися  Время и Стекло, ТВК і Mozgi. Перемогу здобули  "Время и Стекло".

Також гурт отримав статуетку за "Кращий номер церемонії M1 Music Awards 2017". 

beztabu.net 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист