ЛЮБОВ У КОСМОСІ: ПРЕМ’ЄРА ВІД THE HARDKISS

Гурт The Hardkiss представляє відео на пісню "Мелодія" — третій сингл майбутнього альбому "Залізна ластівка".

"Це історія про щасливе кохання. Це зізнання дівчини, маніфест коханій людині, — розповідає Юлія Саніна. — Коли людина закохана — вона нікого і нічого навколо не помічає. Коханий — єдиний у своєму роді, він як мелодія звучить у всьому навколо: космосі, свідомості, душі. Мені дуже хотілося передати у пісні, а Валу показати у кліпі, що любов — вона дуже різна і багатогранна. У кожного в житті своя мелодія. Для одного це кохана людина, для іншого — кращий друг, для батьків — їхні діти. Так, хтось так і не знайшов свою мелодію, він самотній. Але коли знайде — порине в неї з головою, зануриться у цей Космос".


Режисером нового відео виступив Валерій Бебко, оператором став Ярослав Пілунський. "Проаналізувавши майбутній альбом, ми дійшли висновку, що в ньому буде стільки космосу, чогось позачасового і неземного. Тому цим відео ми вирішили продовжити космічну концепцію", — розповідає Вал. Історія розгортається у двох площинах. Це Земля, 50-ті роки, вулиця, на якій люди поспішають по своїх справах і не помічають прибулицю з майбутнього. Друга площина — це Космос, в якому і розгортається історія кохання двох астронавтів. Від цієї любові все навколо вибухає і розбивається на атоми.

Фото: Андрій Максимов

Третій студійний альбом The Hardkiss "Залізна ластівка" вийде у вересні, а 19 жовтня гурт представить його на великому шоу у київському Палаці спорту. Квитки на концерт > https://goo.gl/HWqnTS

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист