ЛЮБОВ ТА ПРИСТРАСТЬ: АЛАН БАДОЄВ І TAYANNA РОЗДЯГЛИСЬ ДЛЯ ЖУРНАЛУ XXL

Героями обкладинки вересневого номера чоловічого журналу XXL стали відомий режисер Алан Бадоєв і співачка TAYANNA. Ця обкладинка перша для творчого тандему. Крім спільного фото, відвертим стало і інтерв'ю героїв.

Примітно те, що в цьому номері Алан Бадоєв став запрошеним головним редактором і без зайвих докорів сумління провів нескромну розмову зі співачкою TAYANNA про сексуальність, про головного чоловіка в її житті і чи не боїться вона старіти:

«Старіння придумали люди, які бояться зморшок. Але краса не йде. Якщо є той самий внутрішній храм, про який ми з тобою, Алан, говоримо, то кожна твоя зморшка, кожна зміна твоєї форми органічно і неймовірно привабливо», - ділиться TAYANNA.

 У нотатках редактора режисер розповів пр шалені вчинки, чому любить бувати на самоті, а також про найяскравіші моменти в його житті:

«Безумовно, це народження моєї дитини, моєї дочки Лоліти. Це найбільше відкриття для мене, тому що тоді я був дуже молодий і, можливо, не готовий до цієї події, але серцем дуже чекав його».

Також, Алан Бадоєв поділився з читачами особистою підбіркою світових кіношедеврів, які вплинули на нього як на професіонала своєї справи.

До слова, співачка TAYANNA вже давно є музою Алана Бадоєва. Першим результатом їх спільної роботи став вихід EP «TAYANNA. Портрети ». До нього увійшло п'ять треків, кожен з яких був екранізований Бадоєвим. 2017 рік ознаменувався безперечною перемогою TAYANNA на престижній музичній премії M1 Music Awards, де вона отримала звання «Прорив року». У лютому 2018 року з запальним треком "Леля" стала срібним призером Національного відбору на конкурс "Євробачення", а в травні місяці цього року TAYANNA стала дворазовою володаркою премії «Золота Жар-птиця» в номінаціях «Співачка року» та «Кліп року».

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист