LOUDER.ME - ШАНС БУТИ ПОЧУТИМ ДЛЯ КОЖНОГО

Як ви знаєте, на Джем ФМ існує крута рубрика для молодих музикантів - Дари Року, куди вони можуть надсилати свої треки і на конкурсній основі потрапляти в ротацію до нас на радіо та шукати свого слухача. А от наші колеги по музичному рок-цеху придумали дещо інше.

Музичний додаток Louder.me унікальний тим, що ставить всіх музикантів в рівне становище, і дозволяє слухачам вершити їх долю. Louder.me вже представляли себе в рамках двох великих фестивалів - Zaxidfest і Файне Мiсто, де користувалися великою популярністю серед молодих музикантів.

На презентації програми в Києві, яка відбудеться 21 березня в клубі BelEtage, виступлять популярна інді-група Vivienne Mort і електронний музикант Cape Cod. Гостями заходу стануть українські музиканти - як початківці, так і вже добре відомі, концертні організатори, букери, журналісти, редактори і всі, хто так чи інакше створюють музичну індустрію в Україні. Кожен небайдужий до музичної сфери і тому, що в ній відбувається, також може отримати можливість потрапити на презентацію, заповнивши форму - https://louder.me/release.


Розробник програми Євген Тимчик є фронтменом двох важких груп The Nietzsche і Septa, так що не з чуток знає, як нелегко живеться в Україні навіть популярним неформатним гуртам, не кажучи вже про молоді.

Цього року Louder.me приїжджали зі своїми сценами на два найбільших фестивалю - Zaxidfest і Файне Мiсто. За словами Євгена Тимчика, на Файне Мiсто вони планували приїхати з наметом і маленькими колонками, але абсолютно несподівано все переросло в повноцінну сцену з пристойним світлом і звуком, де молоді гурти в форматі джемів і батлівв змогли показати себе.

Додаток Louder.me безкоштовний для скачування і розрахований на молодих музикантів, які можуть додавати туди свої треки, а слухачі - визначати їхній рейтинг шляхом голосування.

У додатку Louder.me музиканти спочатку поставлені в рівні умови, а їхні треки показуються рівній кількості користувачів. Вже після отримання певної кількості оцінок треки з вищим балом потрапляють в плейлисти і чарти і показуються користувачам частіше, ніж пісні з низьким рейтингом.


 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист