ЛЕГЕНДА ПОВЕРТАЄТЬСЯ: АЛАН І ЖАННА БАДОЄВИ ЗНОВУ СТАНУТЬ ВЕДУЧИМИ "ОРЛА І РЕШКИ"

Колишнє подружжя Жанна і Алан Бадоєви заінтригували своїм можливим поверненням в програму «Орел і решка».

У першому сезоні «Орла і решки» ведучими були тоді ще подружжя Жанна і Алан Бадоєви. З тих пір змінилося багато чого - пара розлучилася, а їх місце в травел-шоу змінило багато інших ведучих. Однак тепер у шанувальників дуету Бадоєвих з'явилася надія, що екс-подружжя знову з'являться в ефірі «Орла і решки».
Так, першою про своє повернення з програму написала Жанна. Ведуча опублікувала фото з валізами, повідомивши, що летить на зйомки «Орла і решки».

«Пока вы отдыхаете в свои выходные и наслаждаетесь жизнью, я собралась на съемку «Орла и решки»! По многочисленным вашим просьбам, между прочим) Надеюсь, мне хоть в этот раз, может, повезет) Когда будете угадывать страну и соведущего, то страну, может, и угадаете, а вот соведущего — никогда! Я надеюсь, он будет настоящий джентельмен (в отличии от предыдущих) и просто заберет рюкзак и уйдет», - написала тоді Жанна під фото. 

Втім, після нових публікацій на сторінці Алана Бадоєва, стало зрозуміло, що співведучим Жанни, по всій видимості, буде її колишній чоловік. Кліпмейкер опублікував відверті фото у ванній, повідомивши, що це хроніка «Орла і решки».

«Хроника #орелирешка. Без стыда и совести)) В этот момент съемочная группа решает, выходить мне из ванной передом или задом, а между тем, пена тает»,  - прокоментував фото Алан Бадоєв. Очевидно, в першому випуску золота картка дісталася саме йому.

Фотографією з Аланом опублікувала і продюсер шоу, Олена Синельникова.

«Забыл, дружище, как мы первый сезон решки без сна снимали??)»  - написала Олена під фото зі сплячим Аланом.

viva.ua 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист