КВИТКИ НА ВСЕУКРАЇНСЬКУ ПРЕМ'ЄРУ ВИСТАВИ “ВИКРАДЕНА ПРИНЦЕСА” ВЖЕ У ПРОДАЖУ

Напередодні FILM.UA Group та студія Animagrad анонсували всеукраїнський театральний проект: спектакль «Викрадена принцеса» за мотивами однойменного анімаційного фільму, гастролі якого пройдуть цієї осені по всій Україні. Це спільний проект FILM.UA Group та компаній Magic Box і «Сказки случаются».

Перші вистави пройдуть на шкільних канікулах восени: Черкаси 27 жовтня, Київ 28 жовтня, Суми 29 жовтня, Харків 30 жовтня, Дніпро 31 жовтня, Кривий Ріг 1 листопада о 16:00 та о 19:00, Вінниця 2 листопада, Херсон 3 листопада, Одеса 4 листопада.

Продовжаться гастролі на зимових канікулах. Дати та міста будуть проанонсовані додатково.

У постановці буде багато пригод, магії, гумору і хорошої музики. Сюжетною основою вистави стала історія, покладена в основу мультфільму: мандрівний актор Руслан і київська принцеса Міла випадково зустрілися на вулицях стародавнього Києва і покохали один одного, але їх щастя було порушено появою злого чаклуна Чорномора, який викрав принцесу. Руслан разом з друзями і помічниками розпочинає гонитву за викраденою принцесою, аби довести, що справжня любов – сильніша за магію.

Продюсер: Катерина Полянська. Режисер: Катерина Полянська, Євген Бушмакін. Художник-постановник: Микола Костюшко. Хореограф-постановник: Андрій Сидорко.

У ролях: Олександра Дудовська (Міла), Лев Долубеков (Руслан), Сергій Волосовець (Фін), Микола Головчак (Чорномор), Олег Шевцов (Хом’як та князь Володимир).

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист