КВИТКИ НА ВИЇЗНИЙ МАТЧ ЛІГИ НАЦІЙ УЄФА СЛОВАЧЧИНА – УКРАЇНА ВЖЕ В ПРОДАЖУ!

Шановні вболівальники!

Переможна хода збірної України триває! Посідаючи І місце у групі В1, 16 листопада 2018 року синьо-жовті проведуть заключний матч групового відбору турніру Ліга націй проти збірної Словаччини.

Гра Словаччина – Україна пройде на стадіоні «Сіті Арена – штадіон Антона Малатинського» у місті Трнава  (Словаччина). Початок - о 20:45 (місцевий час).

Вболівальники, які бажають підтримати головну команду країни у матчі проти збірної Словаччини, можуть придбати квитки на сайті www.esport.in.ua у період до 27 жовтня.

Умови продажу квитків:

- на один аккаунт можна замовити не більше 4-х квитків;

- при замовленні обов’язково необхідно надати свої особисті дані та дані інших осіб, для яких Ви замовляєте квитки (номер закордонного паспорту, ім’я та прізвище, як вказано у паспорті, дату народження, місце проживання);

- квитки не іменні, проте, з міркувань безпеки, Футбольна Асоціація Словаччини рекомендує збирати паспортні дані;   

- інформація про отримання квитків на матч Словаччина - Україна, що придбані через сайт www.esport.in.ua, буде повідомлена додатково, шляхом надсилання листа на електронну адресу замовника;

- для отримання квитків обов’язково мати при собі роздрукований сертифікат на отримання квитків та паспорти. Такий сертифікат надійде на Вашу електронну адресу після здійснення процедури оплати;

- квитки поверненню та обміну не підлягають;

- квитки продаються в сектор для українських вболівальників. Конкретні ряд та місце не вказуються. 

Вартість одного квитка ІІ категорії в сектор українських вболівальників становить 18 EUR. Номінальна вартість квитка – 620 гривень. Вартість одного квитка І категорії в сектор українських вболівальників становить 30 EUR. Номінальна вартість квитка – 995 гривень. Сума в національній валюті вказана з урахуванням вартості адміністративних витрат, витрат на відправку квитків зі Словаччини до України, придбання валюти та комісію банку за переказ коштів. Додатковий сервісний збір у розмірі 8% від вартості квитка сплачується за послуги компанії esport.in.ua.

Нагадаємо, що домашня зустріч збірної України зі збірною Словаччини завершилася перемогою нашої команди: 1:0 на користь України.

До того ж, протягом всього етапу групового відбору на рахунку підопічних Андрія Шевченко лише перемоги (1:2 у матчі Чехія – Україна та 1:0 у матчі Україна – Чехія). Тож, перемога над збірною Словаччини – справа честі.

Підтримайте національну збірну у м. Трнава!

Вболіваємо за Україну у Лізі націй!

#МиЗбірна!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист