КУДИ ПІТИ В КИЄВІ У ЛЮТОМУ

Останній місяць зими має пройти безперечно. Саме тому ми підготували для вас чергову добірку актуальних заходів, які допоможуть цьому лютому стати незабутнім.

Зимова країна на ВДНГ
Коли: до 10 березня
Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1
Вартість: 35 — 290 грн
Квитки

Зимова країна на ВДНГ — розваги для тих, хто вже або тільки збирається закохатися в зиму. Тільки тут можна весело провести час всією сім’єю та знову відчути себе дитиною, загубившись серед крижаних скульптур, з’їхавши з гірки та зробивши класне фото з танцюючим сніговиком. Ловіть момент та беріть від цієї зими все можливе.

 

Музична вистава Body and Soul
Коли: 5 лютого, 20:00
Де: Caribbean Club, вул. С.Петлюри, 4
Вартість: 160 — 590 грн
Квитки

Павло Коробчук, Mari Zhiginas та сонячний гурт The Velvet Sun — люди, яким вдалося зробити цю виставу саме такою, якою вона має бути. Історія талановитої співачки Емі Вайнхаус вартує того, аби її розповідали нащадкам. А в такій інтерпретації вона стає справжнім витвором мистецтва.

 

Концерт Tom Odell
Коли: 5 лютого, 20:00
Де: Stereo Plaza, проспект Валерія Лобановського, 119
Вартість: 950 — 2500 грн
Квитки

Альтернатива на цей вечір — концерт неймовірного Тома Одела. Музикант мав виступити в рамках Atlas Weekend, проте тоді його шоу не відбулося. А цього разу все вже серйозно. 5 лютого ми нарешті зможемо насолодитися чуттєвими композиціями Тома і почути наживо хіти, які вже давно грають у навушниках меломанів, в серці Україні — Києві.

 

Radio and Juliet Quatro
Коли: 11 лютого, 19:00
Де: Міжнародний центр культури та мистецтв, Алея Героїв Небесної Сотні, 1
Вартість: 280 — 1850 грн
Квитки

Класична історія кохання, знайома кожному з нас, та сучасне звучання гурту Radiohead. Скоріш за все, ви ще не бували на подібних виставах. Сучасна рок-інтерпретація надає історії особливого колориту. Ромео і Джульєтта стають ближчими до нас, і ми знову хвилюємося щодо їхнього майбутнього. Чим все закінчиться цього разу? Приходите, аби дізнатись.

 

Концерт Poets of the Fall
Коли: 19 лютого, 20:00
Де: Atlas, вул. Січових Стрільців, 37-41
Вартість: 1489 грн
Квитки

Рокери інколи бувають романтичнішими за поп-виконавців. Poets of the Fall — одні з таких. Їхня творчість поєднала в собі мужність, важкість, ліричність та емоційність водночас. 19 лютого брутальні фінські романтики презентують в Києві нову платівку Ultraviolet, і таку подію не варто пропускати.

 

Концерт Blue October (USA)
Коли: 25 лютого, 20:00
Де: Atlas, вул. Січових Стрільців, 37-41
Вартість: 1020 — 2200 грн
Квитки

Вважаєте, що романтиці немає місця в справжній рок-музиці? Така думка також існує, тому концерт американців Blue October — те, що вам треба. Хлопці грають альтернативний рок з 1995 року. В Україні музиканти презентують новий альбом, а також зіграють головні пісні зі свого репертуару, який поєднав у собі рок, інді та настрої 80-х років.

 

Вистава Ми всі дорослі люди (Дикий театр)
Коли: 26 лютого, 20:00
Де: Сцена 6, вул. Васильківська, 1
Вартість: 150 — 400 грн
Квитки

Комедія Петра Зеленки «Пригоди звичайного божевілля» написана в 2001 році. За ці роки вона здобула престижну нагороду Фонду Альфреда Радока, була перекладена кількома мовами та досі має величезну популярність в театрах Польщі, Угорщини, Росії, Словаччини, Чехії. Нова вистава Дикого театру — це комічні історії людей, яким не дуже хочеться бути дорослими, але все ж доводиться. Пізнаєте в цьому себе? Тоді точно треба брати квитки!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист