КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ ЗИМИ

Новий рік вже скоро! Ми підготували для вас чергову добірку актуальних заходів на другу половину грудня та залишок зими. Якщо ви любите хорошу музику та хочете яскраво провести не лише останні дні 2018-го року, а й весь холодний сезон, ця афіша для вас.

Концерт гурту Без обмежень
Коли: 18 грудня, 19:00
Де: Київський палац спорту, площа Спортивна, 1
Вартість: 390 — 790 грн
Квитки

Вівторок був би звичайним днем, проте не цього разу. 18 грудня український гурт «Без обмежень» створює історію: хлопці збирають Палац Спорту і готуються до наймасштабнішого концерту у своїй творчій діяльності. Презентація альбому «Буду з тобою», а також головні хіти музикантів — все це відбудеться на одному з найбільших концертних майданчиків Києва.

 

Парк розваг «Зимова Країна на ВДНГ»
Коли: 8 грудня — 10 березня
Де: ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1
Вартість: 390 грн
Квитки

«Зимова країна на ВДНГ» цьогоріч працює до самого березня. Вхід на територію Експоцентру вільний. Однак, ви можете купити комплексний квиток, який дозволить вам відвідати декілька головних локацій самого парку розваг: ковзанку, Замок крижаних скульптур, Фабрику ялинкових іграшок, Льодовиковий період та гірки — передбачається 5 спусків! Обирайте квитки на потрібну вам дату вище за посиланням.

 

Концерт New Year Hits
Коли: 23 грудня, 19:00
Де: Національна музична академія України ім. П. Чайковського, вулиця Архітектора Городецького, 1-3/11
Вартість: 240 — 455 грн
Квитки

Дві години — і ви отримаєте новорічний настрій, якого вистачить на весь рік! Концерт новорічних хітів — це можливість послухати улюблені святкові композиції у приємній компанії та живому виконанні. Доповнить музику чарівна анімація у виконанні Ангеліни Золотої — у водних візерунках оживуть найяскравіші новорічні малюнки.

 

Святковий концерт Lords of the Sound «GRAND CHRISTMAS»
Коли: 28 грудня, 19:00
Де: Національний палац мистецтв України, вулиця Велика Васильківська, 103
Вартість: 250 — 750 грн
Квитки

Чим блище Новий рік, тим менше часу. Але виділити вечір для відвідування цього концерту — свята річ! Grand Christmas — шоу від Lords of the Sound, на якому можна насолодитись живим звучанням європейських різдвяних хітів та саундтреків до найулюбленіших новорічних фільмів. Не обійдеться без сюрпризів, але про все дізнаєтесь лише під час концерту.

 

Концерт Jungle
Коли: 25 січня, 19:00
Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41
Вартість: 1290 — 2190
Квитки

Нарешті до України завітають британці Jungle. Хлопці готуються не лише вперше зустрітися зі своїми українськими прихильниками, але й презентувати новий альбом For Eve. Запальний фанк від талановитих музикантів — саме те, що потрібно у холодний зимовий вечір січня.

 

Концерт Tom Odell
Коли: 5 лютого, 20:00
Де: Stereo Plaza, проспект Валерія Лобановського, 119
Вартість: 850 — 2500 грн
Квитки

Романтичний Tom Odell влаштує справжнє свято напередодні Дня всіх закоханих. На своєму концерті у Києві він готується презентувати новий альбом Jubilee Road. Тома особливо чекають в столиці, адже його запланований виступ на фестивалі Atlas Weekend у 2018 році було скасовано. Він готує спеціальну програму для своїх прихильників, тож покваптесь: квитки на виступ молодого генія розлітаються із швидкістю світла.

 

Національний відбір на Євробачення-2019. Перший півфінал
Коли: 9 лютого, 18:00
Де: Дім культури КПІ, проспект Перемоги, 37
Вартість: 320 — 1090 грн
Квитки

Станьте частиною історії — першими дізнайтесь, хто представлятиме Україну на Євробаченні-2019. Перший півфінал відбудеться вже 9 лютого. Боротьба буде не менш запеклою, ніж у минулих роках, тож шоу гарантовано. Бонусом — зустріч з улюбленими музикантами, ведучим та членами журі.

 

Концерт Poets of the Fall
Коли: 19 лютого, 20:00
Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41
Вартість: 1489 грн
Квитки

Фінські рокери Poets of the Fall повертаються в Україну. Ці чоловіки навчилися поєднувати у своїй творчості грубість та романтику, силу та ніжність. Їх музика підкорила десятки тисяч хлопців та дівчат по всьому світу. 19 лютого Poets of the Fall представлять в Києві новий альбом Ultraviolete. Чекаємо з нетерпінням!

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист