КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 7 ПО 9 ВЕРЕСНЯ

Попереду меланхолічна осінь. Тому варто використовувати теплі та сонячні вихідні, щоб розважитись по повній. Для цього радимо відвідати: справжній пляж посеред мегаполису, концерти легендарного Everlast та качового Васі Обломова, Літературний Кураж Базар та всесвітньо відому виставку-репродукцію «Живі Динозаври».

 

Міський пляж «Пірс 39»

щодня, 12:00

ВДНГ, пр. Академіка Галушкова, 1

Вартість: 30-130 грн

Квитки

 

Далеко не кожен з нас може сказати, що досить накупався цього літа. Теплий вересень дозволить надолужити згаяне літо, а бассейн «Пірс 39» на ВДНГ дозволить насолодитися відпочинком на пляжі, не виїжджаючи з міста. Тут є басейн для дорослих довжиною 25 метрів з підігрівом води до 28 ℃, басейн для дітей з гірками та іграшками з підігрівом води до 32 ℃, шезлонги, галявини, музика, бар і волейбольний майданчик. Дивлячись на все це ні за що не повіриш, що ти знаходишся посеред мегаполісу.

 

Літературний Кураж Базар

8-9 вересня, 11:00

ВДНГ, пр. Академіка Галушкова, 1

Вартість: 100 грн

Купити квиток

 

Кураж Базар варто відвідати з багатьох причин. По-перше, це перший захід після його переїзду з «Арт-заводу Платформа» на ВДНГ. Дуже цікаво подивитись, як розташувалась культова барахолка у новій оселі. По-друге, частина коштів з кожного Куражу їде на благодійність. І це наш шанс провести весело вихідні та допомогти дітям. По-третє, команда презентує новий формат – Літературний Кураж Базар. Тому окрім  барахолки на 300 продавців старих вінтажних та нових речей, буде ще й книжковий ярмарок від українських видавництв. Четверта причина – це неймовірно насичена культурна програма. Пройде більше 20 лекцій, дискусій, презентацій книжок та літературних читань. За вистави буде відповідати театр «Мізантроп», а за музику – Іван Дорн, співачки Луна та Layah, гурти Fontaliza, Dissapeared Completely, Noah Fulton Beale та Sunset by Timo та безліч відомих діджеїв. Тусовка собак традиційно збере чотирилапих друзів та їх хозяїв. А буккросінг дозволить безкоштовно обміняти свою книгу на ту, яку ще не читав.

 

Концерт Everlast

9 вересня, 19:00

Зелений Театр, Паркова дорога, 2

Вартість: 70-250 грн

Купити квиток

 

Цей концерт не можна пропускати в жодному разі. Бо Everlast – це справжня легенда, один з найуспішніших еклектичних музикантів в світі, володар Grammy за рок-композицію з Карлосом Сантаной «Put Your Lights On», автор золотих і платинових альбомів, музикант, який співпрацював з найвідомішими світовими артистами такими як Madonna та Limp Bizkit та продав свій 2-й альбом Whitey Ford Sings the Blues накладом 3 млн копій. До речі, на концерті 9-го вересня разом з музикантом можна буде відсвяткувати 20-річчя цього альбому. Музиканту вдалося стати родоначальником власного музичного стилю - суміші блюзу, фолку, кантрі і репу. Для його музики характерні заразливі хіп-хоп ритми, емоційні гітарні партії і глибокі соціальні тексти.

 

Концерт «Вася Обломов»

9 вересня, початок о 20:00

Docker Pub, вул. Богатирська, 25

Вартість: 275-3850 грн

Квитки

 

Васю Обломова називають героєм рок-н-ролу 21-го століття. Джерело суспільно-політичної сатири та хайпу. Цей майстер слова спочатку підірвав інтернет хітом «Їду в Магадан», а потім примусив в своїх кліпах читати реп ведучого Леоніда Парфьонова, сидіти на унітазі актора Михайла Єфремова, носити сумку торговця Сергія Шнурова та звертатися до президента Ксенію Собчак. Тепер офіційний Youtube-канал Васі Обломова має більше 30 мільйонів переглядів. Посміятись та поспівати з ним можна буде вже цієї неділі в Докері.

 

Виставка «Живі динозаври»

2 вересня - 15 жовтня, 19:30

ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 30 - 500 грн

Квитки

 

Радимо вам спостерігати Парк Юрського періоду не в кіно, а в реальності. Освітня і розважальна виставка "Живі динозаври" (Living Dinosaurs) гастролює по всьому світу. Ці гіганти вже побували в Південній Америці, Голландії, Італії, Кіпрі, Греції, Сінгапурі, Таїланді та інших країнах, а тепер оселилися на ВДНГ. На виставці представлено 24 аніматронних моделі різних видів динозаврів. І виглядають вони дійсно дуже натурально: по-перше, автор зробив їх повнорозмірними, по-друге, що рухаються, гарчать, як живі. Хіба що не кусаються. Виставка створена в співавторстві з Felix de Azara Paleontologists Foundation і Maimonides University, під кураторством аргентинського палеонтолога Себастіана Апестегуя. Це одночасно і наочне освітній посібник для дітей, і захоплююче інтерактивна розвага для дорослих.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист