КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 5 ПО 7 ЖОВТНЯ

Синоптики стверджують, що перші вихідні жовтня будуть сонячними та теплими. Тому ви навряд чи захочете сидіти вдома. Тим більше, що ми підготували для вас кілька цікавих приводів вийти з дому.

 

Шоу імпровізації «Точка G»

5 жовтня, 19:00

K.Point, ул. Глубочицкая, 72

Вартість: 150 – 300 грн

Квитки

Нарешті і у нас з'явилася можливість відчути себе настільки ж всемогутніми, як Паша Воля в шоу «Імпровізація на ТНТ». Тому що в Україні з'явилося нове комедійне імпровізаційне шоу «Точка G»! У ньому немає сценарію: всі ситуації, приколи і складності для акторів вигадують глядачі. А шестеро акторів школи-студії театру імпровізації «Чорний Квадрат» викручуються, як можуть. Звичайно ж, без музики не буває жодного шоу. Музичні імпровізації завжди найскладніші, але зате найкумедніші та непередбачувані. Починаючи з 80-х років імпровізація є найбільш популярним театральним жанром в США. Нарешті і українці «розсмакували» і полюбили шоу комедійної імпровізації. Якщо ви ще не серед них, 5-го жовтня є шанс все виправити.

 

Гра з зануренням «Бійцівський клуб»

6 жовтня, 15:00

Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1

Вартість: 399 грн

Квитки

Ця гра – справжній подарунок всім, хто любить фільм «Бійцівський клуб». Вона дасть можливість перейти від пасивного перегляду до активної участі. Тільки уявіть: локація площею 3000 квадратних метрів повністю стилізована під антураж фільму. Кожному гравцеві роблять відповідний грим. Для повного відчуття занурення також використовуються 3D-проекції, від однієї з кращих 3D mapping компаній в світі – Magic Innovations. І коли більш як 20 акторів занурюють в цю атмосферу на дві години, зникає межа між реальністю і грою! Пережити такі пригоди з друзями або сім'єю – незабутньо.

 

Kyiv Food and Wine Festival

6 – 7 жовтня, 11:00

ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 80 грн

Квитки

На цьому фестивалі поціновувачі вина зможуть особисто познайомитися з українськими виноробами і сомельє! Любителі ігристого зможуть придбати новий досвід в Школі сабража – провідні українські сомельє навчать вас відкорковувати пляшку ігристого традиційним гусарським способом. Для тих, хто любить ставити рекорди, пройде знаменитий «Устричний Батл». Також всі охочі зможуть долучитися до традиційної виноробної забави – тисняві винограду. Величезні дерев'яні чани будуть заповнені виноградом, а гості візьмуться топтати те, що стане згодом вином. Більш того, темою 11-го Kyiv Food and Wine Festival буде сир і вино. Тому всіх чекає ще й масштабний сирний фудкорт від кращих локальних виробників. В якості приємного подарунку гостям фестивалю буде вручено міні-гід по еногастрономії і фудпейрінгу – мистецтву поєднання вин і сирів, а також фірмовий винний келих для дегустацій.

 

Олексій Горбунов і гурт «Грусть Пилота»

6 жовтня, 21:00

Docker-G pub, вул. Ігорівська, 13/5

Вартість: 400 грн

Квитки

Олексій Горбунов – дуже яскрава та різностороння особистість. На його рахунку звання Заслуженого та Народного артиста України та премія «Золотий орел» за кращу чоловічу роль у фільмі Микити Міхалкова «12». Окрім численних ролей у кіно та театрі, він спробував себе у ролі ведучого на радіо «Аристократи». А тепер ще й музиканта. У супроводі гурту «Грусть пилота» пройде творчий вечір Олексія Горбунова. У програмі: авторські композиції і пісні таких видатних артистів, як Висоцький, Бернес, Окуджава, і, звичайно, багато історій з життя та спілкування з гостями.

 

Виставка «Живі динозаври»

2 вересня – 4 листопада, 10:00

ВДНГ, пр. Академіка Глушкова, 1

Вартість: 110 – 500 грн

Квитки

До 4 листопада біля 1-го павільйону розміщена всесвітньо відома виставка «Живі динозаври». Вчені стверджують, що це найбільш природна репродукція найбільших мешканців нашої планети в період мезозойської ери. Минуло 235 мільйонів років і рептилії повернулися на Землю. 24 експонати виставки виконані в реальний зріст, мають відповідне своєму вигляду забарвлення, текстуру, а також видають звуки і навіть рухаються. Деталізації виставки «Живі Динозаври» позаздрили б творці голлівудських фільмів. Адже її створювали під кураторством Себастьяна Апестегуя – палеонтолога, доктора природничих наук з Аргентини, а також за участю Felix de Azara Paleontologists Foundation і Maimonides University. Ця експозиція успішно гастролює по всьому світу і вже побувала в Південній Америці, Голландії, Італії, Кіпрі, Греції, Грузії, Сінгапурі та інших країнах, зібравши більше мільйона глядачів. А тепер і нам треба на неї встигнути потрапити.

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист