КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 27 ПО 29 КВІТНЯ

Цими вихідними на вас чекають: презентація нового альбому Sonya Kay, додатковий виступ Олі Полякової, два концерти репера Скриптоніта, балет Men in Motion та симфонічний вечір Kyiv Metropolis Orchestra.

 

Sonya Kay

27 квітня, 19:00

Caribbean Club, вул. С. Петлюри, 4

Вартість: 200 - 550 грн

Квитки

 

Молода українська співачка презентує слухачам зовсім новий міні-альбом «Слухай моє серце», у якому зібрані чотири абсолютно різні треки у tropical і deep-house стилях.

«В EP представлені чотири різні жанри: Dance-Pop, Synthy Pop, Tropical House і Chillout. – розповідає Sonya. - Я впевнена, що кожен знайде в ньому щось новеньке для свого плейлиста», – розповіла співачка.

 

Оля Полякова. НА БІС

27 квітня, 19:00

Freedom, вул. Кирилівська, 134

Вартість: 700 - 3000 грн

Квитки

 

 

Після гучного виступу на початку березня, запальна білявка Оля Полякова знову вийде на сцену Freedom з ще оновленим шоу під назвою «НА БІС». На гостей чекають неймовірні танцювальні постановки, незабутні та яскраві образи та найгучніші хіти.

 

Скриптоніт

Коли: 27 і 29 квітня, 20:00

Де: Stereo Plaza, просп. Лобановского, 119

Вартість: 600 – 2600 грн

Квитки

 

 

Завдяки своєрідній вимові Скриптоніт вважається одним із найбільш впізнаваних російськомовних реперів сучасності, а його «музичну замороченість» відмітив навіть yt не менш відомий репер Oxxxymiron. Київська публіка теж матиме змогу оцінити флоу Скриптоніта – наприкінці квітня у Києві пройдуть одразу ж два концерти репера на підтримку нової платівки «Уроборос».

 

Men in Motion

Коли: 28 квітня, 19:00

Де: Національний академічний театр опери та балету України імені Т. Г. Шевченка, вул. Володимирська, 50

Вартість: 200 – 3500 грн

Квитки

 

Men in Motion – це проект, який присвячено історії чоловічого танцю. Кожна постанова, у яких беруть участь зірки англійської балетної сцени, розкриває роль чоловіка у розвитку танцю – від початку минулого століття до сьогодення.

 

Vivaldi. Пори року

29 квітня, 19:00

Дім Архітектора, вул. Бориса Грінченко, 7

Вартість: 250 – 850 грн

Квитки

 

 

В цей вечір ви почуєте відомий усьому світові цикл концертів «Пори року», італійського композитора Антоніо Вівальді. Чотири частини твору, які символізують кожну пори року, пролунають у виконанні незалежного сучасного колективу Kyiv Metropolis Orchestra.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист