КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 25 ПО 27 ТРАВНЯ

Куди піти на вихідних: кращі події з 25 по 27 травня.

 

Цими вихідними на вас чекають: міжнародний арт-фестиваль Kyiv Art Week, комедійна вистава «Дякую, Марго», концерт репера T-Fest, віолончелістів 2Cellos та NRavitsa Planet.

 

Kyiv Art Week

25-27 травня, 11:00

БЦ «Торонто»

Вартість: 50 грн

Квитки

 

На цих вихідних завершується міжнародний фестиваль мистецтва Kyiv Art Week. На двох поверхах комплексу «Торонто-Київ» розміститься величезна виставка, де свої картини та інші витвори мистецтв розмістять галереї з України, Грузії, Німеччини, Данії, Польщі та Великобританії.

Також свої роботи представить проект легендарного литовського фотографа Antanas Sutkus, цьогорічного номінанта на Оскар, зірки стріт-арту J.R., видатної польської художниці Alicja Kwade, чий проект увійшов у п'ятірку серед найпопулярніших на Венеціанській Бієнале.

 

Дякую, Марго

25 травня, 19:00

Національний академічний театр російської драми ім. Лесі Українки, вул. Богдана Хмельницького, 5

Вартість: 30 – 45грн

Квитки

 

Кажуть, що усім править випадок. Але тільки не в житті героїв вистави театру російської драми «Дякую, Марго». Створена за п’єсою відомого сценариста і письменника Валерія Мухарьямова зворушлива та смішна історія розповідає про дівчину Марго, яка на шляху до своїх цілей випадковим чином і сама того не відаючи найкращим чином влаштовує долі інших героїв п'єси.

 

T-Fest

25 травня, 20:00

Stereo Plaza, пр-т Лобановського, 119

Вартість: 500 – 2200 грн

Квитки

Поки хтось мріє про підкорення сцени, цей хлопець просто зробить все, щоб там опитинись! Кирилу Незборецькому, більш відомому як T-Fest, лише 21 рік, а він вже встиг випустити дві платівки, записати спільний трек зі Скриптонітом та навіть підписати у 2017 році контракт зі звукозаписною студією Басти – Gazgolder.

І 25 травня у Stereo Plaza прихільники зможуть не тільки привітати T-Fest’а з останніми досягненнями, а ще й почути улюблені хіти і останній альбом «Молодость ‘97».

 

 

2Cellos

27 травня, 19:00

Палац «Украина», вул. Велика Васильківська, 103

Вартість: 1550 – 5900 грн

Квитки

 

Одна з найголовніших подій року – вперше із сольним виступом до Києва завітає дует, який своєю пристрастю та неймовірним талантом підкорив серця усього світу.

2Cellos стирають межі між будь-якими стилями, завдяки чому у їх виконанні неперевершено звучить як класика відомих композиторів, так і запальні хіти Muse, Sting, Avicii, Coldplay, U2, AC/DC та Michael Jackson.

Не проґавте можливість почути тих, кого вважають найбільш ураганним інструментальним колективом сучасності! Адже те, що роблять Лука Шуліч і Степан Хаузер однозначно варто почути наживо.

 

NRavitsa Planet

27 мая, 21:00

Docker-G pub, вул. Набережно-Крещатицька, 13/5

Вартість: 100 грн

Квитки

 

 

NRavitsa Planet запрошують усіх бажаючих на святковий концерт в честь свого трьохріччя. Хлопці відіграють ексклюзивну програму з найкращими хітами, що були написані гуртом за усі роки існування, а також пісні, які взагалі рідко виконувались на концертах. Більше того, зараз гурт працює над новим альбомом, тож нема сумніву, що зі сцени Docker-G pub прозвучать зовсім нові композиції!

 

 

 

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист