КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНИХ: КРАЩІ ПОДІЇ З 20 ПО 22 КВІТНЯ

Ніно Катамадзе and Insight. Spring melody

20 квітня, 19:00

Міжнародний центр культури і мистецтв, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Вартість: 400 - 2500 грн

Квитки

 

20 квітня разом з джазовим бендом Insight грузинська співачка Ніно Катамадзе зіграють свій останню платівку Yellow, яка увійшла в «кольорову» серію альбомів і була записана і зведена в Берліні, у відомій студії Trixx Studios.

Сьогодні Ніно Катамадзе і гурт Insight – зірки зі світовим ім'ям. З гастрольними турами вони встигли побувати в США, Франції, Англії, Вірменії, Ізраїлі, Польщі, Литві, Естонії та Туреччині.

 

ЕМ-VISIA

20 апреля, 19:00

Plivka, вул. Васильківська, 1

Вартість: 200 грн.

Квитки

 

ЕМ-VISIA – це міжнародний проект електроакустичної, експериментальної електронної музики, програма якого складається з аудіо-візуальних перформансів, відео-арту, виступів музикантів та передбачає ознайомлення із електронною музикою в цілому. Проект організовано Асоціацією електроакустичної музики при Спілці композиторів України та кафедрою композиції, інструментування та музично-інформаційних технологій НМАУ ім. П.І.Чайковського. Проходить у Києві з 2005 року. 

 

Бумбокс

20-21 квітня, 20:00

'Atlas, вул. Січових Стрільців, 37-41

Вартість: 649 - 2199 грн.

Квитки

 

 

20 і 21 квітня в столичному клубі Atlas Бумбокс зіграють для своїх фанів два особливі концерти. Український хіп-хоп гурт виконає абсолютно усі треки з трьох перших альбомів - «Меломанія», «Family Бізнес» і «III».

 

Воплі Відоплясова, Концерт «THE BEST»

22 апреля, 19:00

Freedom, вул. Кирилівська, 134

Вартість: 300 - 1000 грн.

Квитки

 

 

 

Український етно-рок-гурт «Воплі Відоплясова» вже як 31 рік радує своєю запальною музикою шанувальників по всій країні. Саме тому, 22 квітня ВВ зіграють програму The Best і абсолютно нові пісні. Окрім цього, музиканти обіцяють подарувати публіці позитивний настрій, драйв і по-справжньому рок-н-рольний вечір.

 

Весняний еко-ярмарок на Рибальському

22 квітня, 11:00

ЖК Rybalsky, вул. Набережно-Рибальська, 9

Вільний вхід

Детальніше

 

 

Чудова нагода зібратися разом із родиною та гарно провести час на свіжому повітрі. 22 квітня на території затишного ЖК Rybalsky відбудеться перший весняний еко-ярмарок та Family Market від «Мамаслет».

На гостей фестивалю чекають фермерська продукція, домашня випічка, кулінарний майстер-клас, безкоштовна анімація, шоу мильних бульбашок, ігрові зони та ще багато чого цікавого.

...
play pause
Радіо
Музика
Зараз Лунає:
...
Плейлист
Плейлист